• Головна
  • Світ мультфільмів і танців: у Дніпрі підлітки провели 2D Anime & K-pop сходку
08:30, 9 жовтня 2023 р.

Світ мультфільмів і танців: у Дніпрі підлітки провели 2D Anime & K-pop сходку

Світ мультфільмів і танців: у Дніпрі підлітки провели 2D Anime & K-pop сходку

7 жовтня, у парку ім. Т.Г. Шевченка пройшла 2D Anime&K-pop сходка. Вони зібрали майже сотню підлітків в костюмах улюблених персонажів з Азії.

Про це повідомляє сайт 056.

Компанія підлітків вирішила зібрати любителів японської культури в одному місці й провести тематичну сходку. Це уже третій такий захід за цей рік. На нього прийшли шанувальники k-pop, косплеєри та анімешники від 10 до 20 років. Вони спілкувалися, фотографувалися, влаштовували пікніки. Костюми були дуже яскравими, деякі поєднувалися з аксесуарами, перуками, лінзами.

Хтось з учасників пошив та змайстрував їх саморуч, витративши на це купу часу та вклавши душу. А хтось заплатив кругленьку суму грошей, щоб виготовити на замовлення.

В другій половині заходу відбувся k-pop random. В запальних танцях підлітки показали свої таланти. Як не дивно, але більшість з них вивчали рухи самостійно вдома під відео. Є й такі, що відвідують професійні заняття.

Сходка пройшла в дружній обстановці. Діти спілкувались та розважались. В буденному житті вони звичайні підлітки, але тут вони наче перенеслись в паралельний світ, приміривши образи героїв з улюблених мультфільмів.

Загалом такі заходи дозволяють відкрити та проявити творчий потенціал. І це добре, що у юних дніпрян є захоплення, якому вони присвячують вільний час, від якого горять очі.

Колись вони виростуть, подорослішають і з теплотою будуть згадувати як захопливо проводили час з однодумцями над мальовничим Дніпром, не звертаючи увагу на дощ, забувши про проблеми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #к-поп Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...