• Головна
  • Пожежі в Дніпрі та Кам'янському: у задимленій квартирі виявили тіло чоловіка
08:30, 6 жовтня 2023 р.

Пожежі в Дніпрі та Кам'янському: у задимленій квартирі виявили тіло чоловіка

Пожежі в Дніпрі та Кам'янському: у задимленій квартирі виявили тіло чоловіка

Цієї ночі на Дніпропетровщині горіло дві квартири. Якщо на пожежі в обласному центрі обійшлося без жертв, то в м. Кам'янське вона має трагічні наслідки.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням пресслужбу ДСНС України у Дніпропетровській області.

5 жовтня о 23:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі в Дніпровського району міста Кам’янське. Вона спалахнула в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Харківська.

За викликом негайно направлені чергові відділення рятувальників міста Кам’янське у складі трьох відділень.

Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що з трикімнатної квартири розташованої на восьмому поверсі йде дим. Надзвичайники потрапили до задимленого помешкання та приступили до пошуку осередку пожежі. Під час ліквідації пожежі рятувальниками виявлено обгоріле тіло чоловіка, 1969 року народження.

Пожежі в Дніпрі та Кам'янському: у задимленій квартирі виявили тіло чоловіка, фото-1

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на загальній площі 5 кв.м. Пожежу локалізовано о 23:26 та ліквідовано о 23:33. До місця події залучено 12 чоловік особового складу та три одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Того ж дня о 22:11 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимира Вернадського Соборного району міста Дніпро, горить квартира на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку.

По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що з вікон квартири на п’ятому поверсі спостерігається відкрите полум’я. Надзвичайники у складі газодимозахисної ланки потрапили до палаючої оселі та приступили до гасіння пожежі.

Внаслідок займання знищено речі домашнього вжитку, віконний блок та пошкоджено внутрішнє оздоблення стін. Загальна площа пожежі склала 15 кв.м.  

Пожежі в Дніпрі та Кам'янському: у задимленій квартирі виявили тіло чоловіка, фото-2

Загиблих та травмованих внаслідок події немає. Займання локалізовано о 22:31 та ліквідовано о 22:35.  До місця виклику залучено 13 чоловік особового складу та три одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...