• Головна
  • Що таке подрібнювач харчових відходів
Новини компаній
15:00, 2 жовтня 2023 р.

Що таке подрібнювач харчових відходів

Новини компаній

Подрібнювач харчових відходів або диспоузер – пристрій, що подрібнює відходи їжі на дрібні частинки, що виводяться через каналізаційну систему. Встановлюється під мийкою між сифоном та зливом. Патент на його винахід був отриманий ще в 1935, після чого пристрій швидко завоював популярність. В Україні його історія лише починається і велика заслуга в цьому компанії Leomikao – бренду, який розробляє та виробляє подрібнювачі харчових відходів. Експерти компанії будуть нашими консультантами та допоможуть розібратися, що ж таке подрібнювач.

Принцип дії диспоузера

Однією з умов роботи подрібнювача є потік води, завдяки якому відходи їжі зі зливного отвору мийки потрапляють у робочу камеру пристрою на спеціальний диск. Тут вони подрібнюються, а потім виводяться в каналізаційну систему.

Первинна обробка – дроблення відходів виконується дробильними кулачками, які розташовані на диску. Завдяки їм відходи не збиваються, проходять попередню обробку, після чого за допомогою відцентрових сил потрапляють на терки, розташовані на стінках камери. Для того, щоб подрібнити чергову порцію відходів, знадобиться не більше хвилини, після чого вона відправляється в каналізацію.

Монтаж подрібнювача харчових відходів

Монтаж диспоузера не потребує спеціальних навичок та інструментів. Подрібнювач може бути підключений до будь-якого типу мийок: з нержавіючої сталі, кам'яних, композитних матеріалів. Пристрої розраховані на діаметр зливного отвору близько 90 мм. В інструкції до кожного диспоузера виробник дає рекомендації щодо його встановлення.

Сучасні подрібнювачі відходів – це переважно електричні пристрої, для підключення яких у районі мийки має бути передбачена вологозахищена розетка із заземленням.

Коротко опишемо алгоритм встановлення диспоузера. Спочатку проводиться демонтаж сифону. До зливу з раковини підключається подрібнювач, а злив самого пристрою приєднується до системи каналізації. Для цього застосовують гнучкі труби. Використовувати гофровані ми не рекомендуємо, оскільки вони дуже швидко заб'ються відходами, які швидко стають джерелом неприємного запаху.

Leomikao – подрібнювачі харчових відходів і не лише

Бренд Leomikao – молода українська компанія, фундатором якої є підприємець Леонід Єфанов. Як розповів сам засновник, його мрією є «кухня, де буде зосереджено гаджети, максимально корисні людині, які створюватимуть мінімальне навантаження на природу».

Засновник бренду Leomikao – Леонід Єфанов

Засновник бренду Leomikao – Леонід Єфанов

Основним партнером бренду є японська компанія Yanmar Holdings Co., LTD, створена ще 1912 року в Осаці. Вона спеціалізується на розробках у галузі моторобудування, створення БПЛА тощо та бере активну участь у створенні всіх продуктів компанії Leomikao.

Сьогодні в асортименті бренду є кілька продуктів для сучасної кухні. Це, безперечно, подрібнювачі харчових відходів. У каталозі фірмового інтернет-магазину ви можете купити 2 моделі диспоузерів. Крім цього, компанія пропонує змішувачі та додаткові аксесуари для кухні.

Leomikao – компанія, що динамічно розвивається і пропонує на українському ринку продукти з японським характером, але за вітчизняними цінами!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...