• Головна
  • Тримає найважчий удар в Дніпропетровській області: сьогодні Нікополю – 384 роки
15:30, 28 вересня 2023 р.

Тримає найважчий удар в Дніпропетровській області: сьогодні Нікополю – 384 роки

Тримає найважчий удар в Дніпропетровській області: сьогодні Нікополю – 384 роки

Сьогодні Нікополю – 384 роки. Понад рік це місто під ворожим вогнем. Щодня на його вулицях додається нових відмітин війни. Болюче вдарив «зневодненням» й підрив росіянами Каховської ГЕС.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на голову Дніпропетровської військової адміністрації Сергія Лисака.

Зустрічає черговий День народження в умовах повномасштабної війни під обстрілами російської армії, які тривають безперервно вже 15 місяців. Але добрі часи мають настати, адже Нікополь завжди був містом-переможцем. Сучасні історики і краєзнавці трактують його назву як “Ніко” – перемога, а “Поль” – місто.

"Місто славетної минувщини й незборимого сьогодення. Місто, яке знає, що таке долати труднощі й не здаватися. Відданість нікопольців – потужніша за будь-які снаряди. Будь-які вибухи. Переможного миру. Нехай війна назавжди залишиться у минулому", - написав Лисак.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко також привітав місто. Він зазначив, що найважчий удар окупантів прийшовся на Нікополь.

"Місто відчуло на собі обстріли РСЗВ, мінометів, ствольної артилерії та атаки БпЛА, відключення світла, води та попри все - продовжує жити! Продовжує допомагати своїм синам і донькам, які боронять Україну, вірити в Перемогу та наближати її. Зі святом, Незламний!", - написав Євтушенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...