• Головна
  • Якісні, стильні і доступні за ціною паперові пакети з логотипом в компанії GoodwillPack
Новини компаній
10:36, 16 жовтня 2023 р.

Якісні, стильні і доступні за ціною паперові пакети з логотипом в компанії GoodwillPack

Новини компаній

Якщо ви шукаєте недорогий, ефективний інструмент для реклами і просування різноманітних послуг і товарів, варто звернути увагу на таку продукцію як паперові пакети з логотипом. Цей варіант рекламної продукції використовують рекламні агенції та торгові компанії, промислові підприємства і безліч інших бізнесів.

Далі пропонуємо вам разом із нами трохи детальніше згадати переваги паперових пакетів з логотипом. Дізнаємося, що ж саме робить їх дуже популярними серед брендів та бізнесів.

Головні вагомі переваги пакетів з логотипом

Якісні, стильні і доступні за ціною паперові пакети з логотипом в компанії GoodwillPack, фото-1

Паперові пакети з логотипом вважаються ефективним інструментом для просування будь-якого бренду. На таких пакетах можна розміщувати логотип компанії з її фірмовим дизайном. Це допомагає створювати лояльність до бренду та впізнавати його серед інших виробників.

Паперові пакети виготовляють з мелованого паперу, картону, дизайнерського паперу та картону, крафту. Ці матеріали більш екологічні в порівнянні з поліетиленовими пакетами. В переліку плюсів такої продукції варто відзначити наступні:

  • багаторазове використання пакетів для покупок та не лише;
  • пакети практичні і надійні, особливо якщо довірити виготовлення перевіреній компанії;
  • пакети з логотипом можна замовляти різних розмірах, з якісним зображенням, яке відповідає вимогам клієнта;
  • є варіанти різноманітних кріплень ручок, висічок для додаткових стрічок.

Наявність упаковки, в тому числі паперових брендованих пакетів, справляє приємне враження та формує лояльне ставлення до бренду, продукту, компанії. Формує довіру та вказує на турботу про клієнтів та партнерів. Паперові пакети легко та швидже переробляються, в порівнянні, наприклад, з поліетиленом чи пропіленом.

Де саме в Україні замовити пакети з логотипом?

Якщо ви бажаєте замовити для себе такий важливий елемент маркетингової стратегії як паперові пакети, які б позитивно впливали на ваш бренд та його сприйняття серед клієнтів, тоді варто довірити виробництво саме спеціалістам компанії GoodwillPack. Це естетична та функціональна, презентабельна і стильна паперова продукція, яка покликана зробити ваш бренд унікальним та виразним. Щоб задовольнити смаки своїх клієнтів в компанії друк пакетів відбуваєтьсяза допомогою:

  • cmyk;
  • Pantone;
  • УФ лак;
  • конгрев;
  • тиснення фольгою.

Пакети з друком виготовляються з матеріалів: дизайнерський картон, крафт та крейдований папір. Щоб дізнатися вартість виготовлення пакетів, звертайтеся за тел. 067 233 16 42. Ви отримайте професійну консультацію стосовно вашого замовлення. Або ж залишайте заявку на сайті у спеціальному розділі і менеджери компанії зв'яжуться з вами в найкоротші часові терміни. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...