• Головна
  • У нього залишилися батьки та дружина: на війні загинув захисник з Жовтих Вод Олександр Іванісов
11:30, 25 вересня 2023 р.

У нього залишилися батьки та дружина: на війні загинув захисник з Жовтих Вод Олександр Іванісов

У нього залишилися батьки та дружина: на війні загинув захисник з Жовтих Вод Олександр Іванісов

Дніпропетровщина продовжує втрачати своїх героїв. 19 вересня під час виконання бойового завдання загинув 41-річний жовтоводець, командир стрілецького відділення ЗСУ Олександр Іванісов.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Жовтоводську міську раду.

Олександр народився 11 лютого 1982 року у Жовтих Водах. Навчався у СШ № 5, у 2001 році закінчив ВПТУ з дипломом бухгалтера. Вищу освіту здобував Київському університеті внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”.

Працював оператором обчислювальних машин у Жовтоводському відділі соціального захисту населення, юрисконсультом у КП ВЖРЕО, а з 2016 року – у відділі управління проєктами ТОВ “IT – Артель” (м. Київ).

На захист України став 11 липня 2022 року. Служив на посаді командира стрілецького відділення Збройних Сил України. Під час несення служби отримав поранення. У 2023 році після лікування та навчання у Німеччині повернувся на передову.

За сумлінне виконання службових обов’язків, патріотизм, вірність обраній справі та стійкість духу в період воєнного стану нагороджений грамотою голови Подільської районної в м. Києві державної адміністрації.

Загинув Олександр Іванісов 19 вересня біля н.п. Роздолівка Бахмутського району Донецької області. У молодшого сержанта залишилися батьки Ольга Федорівна та Олег Степанович, дружина Олена.

Прощання із захисником відбудеться 25 вересня о 12:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654рр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...