• Головна
  • Черговий обстріл та масована ракетна атака: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок
07:30, 21 вересня 2023 р.

Черговий обстріл та масована ракетна атака: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Черговий обстріл та масована ракетна атака: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Розпочалася п’ятсот сімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення України. Наразі є загроза масованої ракетної атаки по більшій частині країни. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що вночі агресор цілив по Нікопольщині з "Граду" та важкої артилерії. Під удар потрапили Мирівська громада та сам Нікополь. 

Місту дісталося найбільше. Там поранені троє людей. Госпіталізували 75-річного чоловіка. А ще – подружжя. 34-річну жінку та 29-річного чоловіка. Разом з ними до лікарні забрали і їх 3-місячного сина. На щастя, хлопчик неушкоджений.

Побиті 11 приватних будинків та 5 господарських споруд, одна – зруйнована вщент. Понівечені 10 вуликів, авто, газопроводи та лінії електропередач.

Війська рф родовжують свій терор. Схоже, вони просякли ненавистю максимально. Бо не вгамовуються й у момент, коли цілий світ закликає припинити насильство. 

Сьогодні – Міжнародний день миру... Він настане і в Україні. Обов'язково. Право на це виборюємо на полі бою та в тилу. Заради спокою і безпеки українців. А ще майбутнього, в якому немає війни!

В області продовжується тривога. Будьте у безпеці! Вся інформація – після відбою.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також повідомив про безпекову ситуацію в регіоні станом на 07:30.

Масована ракетна атака на ранок. Знаходимось в укриттях. Подбайте про свою безпеку. 

Щодо нічних обстрілів.

Ворог знову тероризує мирне населення Нікопольщини.

Внаслідок артилерійського обстрілу постраждала родина у Нікополі. Троє дорослих і 3-місячна дитина. Маленький хлопчик не ушкоджений, але батьки отримали поранення і вся сімʼя зараз знаходиться у лікарні.

75-річний дідусь та 34-річна мати дитини - у задовільному стані. 29-річний батько отримав важкі поранення і був направлений до одної з лікарень Дніпра. 

Знищено господарчу споруду, пошкоджено 11 житлових будинків, 5 господарчих споруд, 2 мікроавтобуси і автомобіль, 3 газопроводи і стільки ж ліній електропередачі. 

Також ворог двічі атакував Мирівську громаду з граду та артилерії. Наслідки обстрілів уточнюються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...