• Головна
  • Незнайома схема, новий тренер та домашнє поле: як СК "Дніпро-1" проявив себе на матчі з "Колосом"
21:30, 17 вересня 2023 р.

Незнайома схема, новий тренер та домашнє поле: як СК "Дніпро-1" проявив себе на матчі з "Колосом"

Незнайома схема, новий тренер та домашнє поле: як СК "Дніпро-1" проявив себе на матчі з "Колосом"

Сьогодні, 17 вересня СК "Дніпро-1" зіграв с київським "Колосом" у матчі 7-го туру української Прем'єр-ліги. Це другий поєдинок, який відбувся на "Дніпро-Арені" після повномасштабного вторгнення рф, та перший для спортклубівців з новим головним тренером Юрієм Максимовим.

Про це повідомляє сайт 056.

Переший тайм пройшов досить спокійно, але більше контролювали м'яч дніпряни. Після перерви обидві команди почали грати жвавіше: з'явилися реально хвилюючі моменти, було більше кутових. Проте закінчився матч у нічию, з рахунком 1:1.

Перший м'яч був забитий на 60-й хвилині. Салабай спрямував м’яч у сітку – перший гол на користь «Колосу».

Дніпряни активізувалися і досить швидко відновили рівновагу. Гуцуляк отримав пас від Піхальонка і невідпорно пробив з лінії карного майданчику у самісіньку дев’ятку. Це був шедевральний гол, який зрівняв рахунки.

"«Колос» теж приїхав грати на перемогу, і кожна команда, граючи проти віце-чемпіона, має подвійне бажання проявити себе. Я дійсно задоволений тим, як команда зіграла. Перший тайм не був яскравим, але після перерви команда проявила себе. Це значить, що у хлопців є сили, і в останні 30 хвилин мені гра сподобалася", - висловився головний тренер СК "Дніпро-1" Максимов.

Незнайома схема, новий тренер та домашнє поле: як СК "Дніпро-1" проявив себе на матчі з "Колосом", фото-21

Також він розповів, що нову схему гри, яку вперше спробували спортклубівці - з трьома центральними захисниками.

"Я сказав хлопцям, що будемо грати у три захисники. Вони відповіли, що раніше ніколи не грали у таку схему, і навіть тренувань подібних не було. Але за підбором гравців, що у нас є, ми ризикнули і зіграли у три центральні захисники. Якщо враховувати, що це тільки перший матч, то я задоволений", - сказав Максимов, зазначивши, що буде спілкуватися із хлопцями про те, як далі грати у три захисники, чи у чотири. І в процесі командного спілкування, це вирішиться.

Півзахисник СК «Дніпро-1» Олександра Піхальонок розповів, що команда рада новому тренеру. Він відмітив, що його підказки у перерві матчу спрацювали.

"Новий тренер прийшов тільки три дні тому, тому було дуже мало часу щось награти, і це було видно і по першому тайму, коли нам дуже важко було вийти з оборони в атаку, адже хлопці ще не до кінця зрозуміли цю структуру гри. У другому таймі краще грали, могли дотиснути і виграти цей матч, але нічого страшного. Будемо працювати далі. Нам потрібен час", - пояснив Піхальонок.

Взагалі спортклубівці налаштовані позитивно, результатами матчу сильно не засмучені. Надалі будуть працювати над нюансами і рухатися далі.

Додає ентузіазму те, що тепер є можливість знову грати на домашньому полі.

"Ми задоволені повернутися на рідну арену. Усі скучили за нею. Від цього тільки позитивні враження", - акцентував капітан СК «Дніпро-1» Олександр Сваток.

Зазначимо, що у підсумку СК розташувався на 12-му місці УПЛ, маючи 6 балів в активі, а Колос опинився на 8-му (9).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #СК "Дніпро-1" #Днипро 1 #Дніпро Колос #головні новини футбол #головні новини Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...