• Головна
  • Судовий позов та стягнення боргів: КП «Дніпроводоканал» зробило важливу заяву
13:30, 15 вересня 2023 р.

Судовий позов та стягнення боргів: КП «Дніпроводоканал» зробило важливу заяву

Судовий позов та стягнення боргів: КП «Дніпроводоканал» зробило важливу заяву

В Дніпрі станом на 1 вересня поточного року заборгованість мешканців міста за водопостачання становить 688,65 млн. грн., серед них 201,0 млн. грн. це сума боргу, яка виникла за півтори роки воєнного періоду. В комунальному підприємстві «Дніпроводоканал» систематично звертаються до споживачів через нагромаджену ними заборгованість за послуги, які надає підприємство.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на сайт КП.

Складні обставини через воєнний стан вимагають від підприємства збільшених зусиль для забезпечення сталого функціонування водопровідно-каналізаційних споруд та комунікацій.

Ефективність господарської діяльності підприємства завжди була пов’язана з рівнем оплати послуг, які використовують місцеві мешканці, і саме недостача фінансових ресурсів ставить під загрозу постачання послуг як для мешканців міста, так і для підприємств критичної інфраструктури.

Отже, відсутність альтернативи змушує КП «Дніпроводоканал» приймати заходи щодо врегулювання заборгованості та вживати примусових заходів для її виконання.

Процес судових дій в цьому контексті продовжується.

В якості прикладу наводимо одне з нещодавніх рішень, яким суд задовольнив позовні вимоги КП «Дніпроводоканал» про солідарне стягнення з відповідачів заборгованості по оплаті послуг водопостачання та водовідведення з урахуванням 3% річних та інфляційного збільшення у розмірі 36 674,64 грн. та судові витрати по справі.

Судовий позов та стягнення боргів: КП «Дніпроводоканал» зробило важливу заяву , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...