• Головна
  • Вибухи на Дніпропетровщині: стан постраждалих від ворожої ракетної атаки у Кривому Розі
17:00, 8 вересня 2023 р.

Вибухи на Дніпропетровщині: стан постраждалих від ворожої ракетної атаки у Кривому Розі

Вибухи на Дніпропетровщині: стан постраждалих від ворожої ракетної атаки у Кривому Розі

8 вересня 2023 року військові рф нанесли ракетний удар по м. Кривий Ріг. Ворожа ракета влучила в адмінбудівлю. За попередніми даними, одна людина загинула, 59 травмовано. Лікарі Кривого Рогу розповіли про стан людей, які постраждали від ранкової ракетної атаки. 

Про це повідомляє редакція 056. 

За інформацією від ДСНС, ворог вбив одну людину, ще 59 отримали поранення. Медики розповіли, як почуваються 29 з них.

«Після ракетного удару по місту в наш заклад госпіталізували 29 людей. У важкому стані з них – троє, вони перебувають у реанімації, ще 25 – середньої тяжкості. Переважно у постраждалих осколкові та вибухові поранення. Усім пацієнтам надана первинна допомога, деяких прооперовано. Одного чоловіка відпустили додому. Він лікуватиметься амбулаторно, за іншими наглядають медики», – зазначив Юрій, звідувач відділення політравми.

У Кривому Розі надають допомогу постраждалим.У Кривому Розі кількість поранених внаслідок російського теракту зросла до 59. Наразі на місці прильоту надають всю необхідну допомогу всім постраждалим. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що троє з постраждалих – «важкі». Пожежу, що спалахнула через ракетний удар, рятувальники загасили. Працюють комунальні служби. Розбирають завали, вивозять сміття та бите скло. Роботи чимало – ворог накоїв у місті багато біди. Пошкоджені 14 адміністративних будівель, культова споруда, 17 багатоквартирних та 4 приватні будинки. Більш ніж чотири десятки авто. Пошкоджено зал одружень, який знаходиться неподалік від місця вибуху.

Поряд розгорнуті штаби допомоги. В них можна отримати воду, їжу, будматеріали. Тим, хто опинився в епіцентрі подій, надають психологічну підтримку. Вона знадобилася більш ніж 70-ти людям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...