• Головна
  • Стало відомо, що буде замість ресторану «Home Park» в парку Шевченка Дніпра
16:30, 8 вересня 2023 р.

Стало відомо, що буде замість ресторану «Home Park» в парку Шевченка Дніпра

Стало відомо, що буде замість ресторану «Home Park» в парку Шевченка Дніпра

23 серпня, Дніпрі, в парку імені Шевченка комунальники демонтували ресторан «Home Park». Зараз там прибирають все зайве та упорядковують вільну для прогулянок територію з мальовничим видом на однойменну річку.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу міськради Дніпра.

Ще у квітні 2023 року договір на оренду землі у «Home Park» закінчився. Підприємець, який формально представляє ресторан, не виконав зобов'язань за договором із міською владою. Однак на той час він і не звільнив територію парку від майна, що йому належить, а також не повернув займану територію за актом приймання-передачі. Комунальне підприємство «Міська інфраструктура», на балансі якого перебуває парк ім. Шевченка, неодноразово вимагало від «Home Park» надати документи, на підставі яких ресторан розташований на оглядовому майданчику парку. Але ці законні вимоги адміністрація закладу проігнорувала.

Незаконну діяльність цього ресторану припинили, а конструкції закладу демонтували. Фахівці КП «Міська інфраструктура» одразу взялися за оновлення території.

«Після демонтажу тут від конструкцій лишились металеві штирі, тож щоб дніпряни не травмувались, ця територія, де раніше був незаконний ресторан, буде огороджена парканом. Ми ж зі свого боку все приберемо. Також найближчим часом фахівці з КП «Міськсвітло» зроблять тут освітлення з нуля, адже у вечірній час тут темно.

Крім цього, власники цього ресторану за 10 років діяльності жодного разу не омолоджували дерева і нині тут є аварійні. Тож фахівці з КП «Міська інфраструктура» також проведуть тут необхідні роботи. Їх ми плануємо завершити до 20 жовтня і саме тоді приберемо паркан. А у дніпрян буде можливість прогулюватись тут вільно і вони отримають гарний та мальовничий краєвид», – прокоментував директор КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексій Тесля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...