• Головна
  • Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра
17:30, 7 вересня 2023 р.

Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Супермаркети Дніпра щотижня традиційно оновлюють акційні пропозиції. Цього разу на вас чекають хороші знижки на солодощі, чай та каву. Також ще тримаються низькі акційні ціни на морозиво.

Сайт 056 зібрав список найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 12 вересня діють наступні знижки: -44% на каву розчинну сублімовану; -43% на чай; -42% на морозиво; -40% на ковбасу До пюрешки та Салямі; -36% на цукерки; -31% на сметану; -30% на сік; -25% на желе, соус часниковий; -23% на шоколад, ікру атлантичних риб.

Варус

До 13 вересня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках акції "Різномаїжжя щодня". Найбільші такі знижки: -50% на сардельки; -47% на морозиво; -45% на сир плавлений пастоподібний; -46% на сир Голандський, каву розчинну; -41% на печиво зі смаком апельсину та вишні, сьомгу слабосолену; -40% на консервовані горошок та кукурудзу, печінку тріски, арахіс; -39% на цукерки, чай трав'яний; -38% на шоколад, торт; -37% на ікру тріски; -35% на макарони; -32% на оселедець слабосолений; -30% на масло солодковершкове, молоко згущене, майонез, чіпси.

Сільпо

До 13 вересня в Сільпо активна складена програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -68% на напій кавовий в стіках; -53% на батончик шоколадний; -50% на шоколад молочний з горіхами; -49% на сир Маасдам; -47% на чай; -44% на морозиво, пельмені; -42% на стегно куряче, печиво; -41% на ковбасу сиро-копчену, смузі, цукерки желейні; -40% на крупу гречану; -39% на шоколад, сосиски; -35% на виноград, йогурт, воду мінеральну.

Зауважимо, що знижки можуть бути не у всіх супермаркетах Сільпо. Також вони діють при наявності товару, який періодично підвозять та розкладають по полицях. Тому іноді за вигідними пропозиціями треба "пополювати".

Нагадаємо, раніше ми писали, що цієї осені суттєво здорожчає один з основних продуктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Сільпо Дніпро #АТБ Дніпро #акції АТБ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...