• Головна
  • Наймолодшому – 18 років, найстаршій – 83: що відомо про жертв обстрілу ринку в Костянтинівці
23:17, 6 вересня 2023 р.

Наймолодшому – 18 років, найстаршій – 83: що відомо про жертв обстрілу ринку в Костянтинівці

Наймолодшому – 18 років, найстаршій – 83: що відомо про жертв обстрілу ринку в Костянтинівці

6 вересня війська рф завдали ракетного удару по місту Костянтинівка Донецької області. Окупанти навмисно ударили по людному ринку, щоб жертв теракту було якомога більше. Станом на 18:00 пошуково-рятувальну операцію в Костянтинівці було завершено. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив в етері телемарафону «Єдині новини», що унаслідок цілеспрямованого удару окупантів по мирному населенню Костянтинівки постраждало 50 осіб. Відомо про 17 загиблих та 33 поранених.

На місці події працюють ДНК-лабораторії. Вони відібрали профілі ДНК із тіл загиблих, тепер потрібно підібрати відповідні профілі родичів. Люди, які втратили зв'язок зі своїми близькими, мають звернутися до підрозділів Національної поліції.

Озброєння, з якого було нанесено удар, встановлюється спеціалістами. На місці працюють вибухотехніки, найближчим часом будемо знати цю інформацію.

Серед загиблих і постраждалих – практично всі жителі Костянтинівки. Окупанти нанесли удар саме по ринку, через те, що це одне з найбільш людних місць міста.

росіяни пошкодили два п'ятиповерхових будинки. Постраждало 122 квартири, кожну з яких обійшли працівники системи МВС. Також постраждали 28 торговельних павільйонів, 8 знищено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...