• Головна
  • Війська рф атакували ракетами ринок у Костянтинівці: що відомо станом на зараз, - ФОТО
16:30, 6 вересня 2023 р.

Війська рф атакували ракетами ринок у Костянтинівці: що відомо станом на зараз, - ФОТО

Війська рф атакували ракетами ринок у Костянтинівці: що відомо станом на зараз, - ФОТО

Вдень, 6 вересня, війська рф атакували ракетами С-300 ринок у Костянтинівці на Донеччині. Наразі відомо про 16 загиблих на місці ворожої атаки та про 28 постраждалих.

Редакція 056 зібрала усе, що відомо про ракетний удар по Костянтинівці.

Першим про ворожу атаку по Костянтинівці повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, заявивши про "жахливий терористичний акт росії". Спершу повідомлялося про 16 загиблих та 20 постраждалих, однак їхня кількість зросла. 

Згодом голова МВС Ігор Клименко повідомив про 16 жертв російської атаки та про 28 травмованих, серед яких один рятувальник. Водночас омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив про загибель дитини.

На місці ракетного удару працюють рятувальники, поліцейські та медики. Надзвичайники загасила пожежу, яка там спалахнула на площі 300 кв. м. Внаслідок атаки пошкоджені близько 30 торгових павільйонів. ДСНС та поліція проводять пошуково-рятувальну операцію. Триває розбирання завалів.

Редакція Володимира Зеленського на удар по Костянтинівці

Президент України Володимир Зеленський виклав відео з моментом ракетного обстрілу ринку в Костянтинівці та висловив співчуття рідним загиблих.

"Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь", – підписав відео глава держави.

Володимир Зеленський зауважив, що це звичайний ринок, магазини, аптек та люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...