• Головна
  • Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі
Партнерський спецпроект
17:00, 15 вересня 2023 р.

Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі

Партнерський спецпроект
Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі

Позашкільні заняття та гуртки відіграють ключову роль у розвитку дитини, доповнюючи традиційну освіту і надаючи ряд можливостей для пошуку себе і реалізації. Бо саме відвідуючи такі заняття дитина отримує:

  • Розвиток талантів. Не завжди шкільна програма охоплює всі інтереси дитини. Гуртки дають можливість розвивати особисті захоплення, від музики до робототехніки, допомагаючи дітям відкрити і реалізувати свої приховані таланти.
  • Роботу в команді. Позашкільні заняття допомагають дітям заводити нових друзів, навчатися співпраці з однолітками, а також засвоювати навички командної роботи, які будуть корисними у дорослому житті.
  • Самостійність. Діти навчаються планувати свій час, дотримуватися розкладу і брати на себе відповідальність.
  • Відпочинок. Для багатьох дітей гуртки стають місцем, де вони можуть розслабитися від уроків, отримати позитивні емоції та зарядитися новою енергією.

Саме тому ми вирішили розказати вам про декілька місць де ваші діти зможуть отримати цей досвід, додаткові знання і позитивні емоції яких зараз не вистачає.

Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі, фото-1

МІНІ-САД "МаМі" – найкраще місце із теплою та затишною атмосферою та дбайливим ставленням до ваших діток

Ви ще й до цього часу не знайшли гарний міні-сад для своєї коханої дитини? Хочете аби дорогий вашому серцю синочок та красуня донечка мали змогу відвідувати найкращий у своєму роді заклад для діток? Не якби яке важливе місце для вас посідає збереження теплої й затишної атмосфери, де дбайливо ставляться до малюків? Сьогодні запрошуємо вас саме в такий заклад, яким є МІНІ-САД "МаМі".

Основні переваги МІНІ-САДу "МаМі"

Основною метою "МаМі" є соціалізація з розвитком кожної дитини в найліпших для неї умовах. Тут роблять все від себе залежне для того аби діткам було весело та цікаво, аби вони зростали активними та комунікабельними й гармонійними та творчими особистостями. В міні-саду працює уважний та кваліфікований персонал. Для діток тут облаштовані комфортабельні зони для занять та відпочинку з дозвіллям й іграми. В закладі задля забезпечення всім діткам безпечного середовища завжди проводиться сан.дезінфекція з опромінюванням BactoSfera. Серед переліку інших та не менш вагомих переваг:

  • сучасний зі збалансованим розвитком за інноваційними програмами;
  • повний комплекс необхідних занять з дозвіллям;
  • використання спеціальних матеріалів з обладнанням для навчання та розвитку діток;
  • харчування своє або ж є можливість обрати комплексне (в саду є власна кухня).

Це справді один із найкращих закладів для будь-якої дитини. В МІНІ-САДу "МаМі" роблять все від себе залежне для того аби діткам тут було дуже цікаво, а ще корисно проводити свій вільний час. Тут відводиться неабияке місце музичній творчості та розвитку мовлення, фізичному вихованню. Кожна дитина має змогу ходити на хореографію та йогу, майстерську та художню творчість.

А ще тут проводять заняття з логопедом та дошкільну підготовку і навіть є заняття з англійської мови. Дітки щоденно ходять на прогулянки на свіжому повітрі, мають неперевершений ігровий час та змогу грати в захопливі настільні ігри. А ще в дитячому садочку регулярного готуються до ранків згідно із сезоном та програмами, вчать літери з цифрами, малюють та ліплять з пластиліну різноманітні фігурки. І це далеко не найповніший перелік всіх тих занять і цікавинок, що ними дітки займаються в "МаМі".

Якщо у вас залишилися якісь питання, без роздумів та вагань звертайтеся. Телефонуйте в МІНІ-САД "МаМі", використовуючи номер телефону 38 (096)473-06-46. Пам'ятайте про те, що "МаМі" – найкращий сучасний заклад де ідеально організований простір та час для вашої дитини і зроблено все для її розвитку, становлення малюка як особистості та просто для захоплюючого часу проведення з однолітками.

Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі, фото-11

Logos School: Де Кожен Розум Цінується, Де Навчання Набуває Сенсу

У сучасному світі освіта є ключем до успіху та особистого розвитку. Якщо ви прагнете забезпечити своїй дитині найкращі можливості, Logos School – ваш вибір №1. В закладі пишаються своїм унікальним підходом до навчання та надають неймовірний досвід для всіх своїх учнів. Тому можете бути впевнені у тому, що Logos School – це краща інвестиція в майбутнє вашої дитини. Про це якомога красномовніше говорять аж 28 років успішного досвіду та 20 шкіл в трьох найбільших містах України.

Чому саме варто обрати для своєї дитини Logos School?

На це є певний перелік вагомих причин. Перш за все відзначимо, що в Logos School прагнуть забезпечити найефективніше навчання, і саме тому школа пропонує офлайн формат навчання, що дозволяє учням насолоджуватися прямим спілкуванням з викладачами та однолітками. Цей підхід не лише забезпечує глибше розуміння матеріалу, а й розвиває соціальні навички та комунікативні здібності.

Одна з основних переваг Logos School – це обмежена кількість учнів у класі. В школі зосереджені на тому, щоб кожній дитині було надано належну увагу. Завдяки невеликій кількості учнів (5-7 діток в класі), тамтешні кваліфіковані та професійні вчителі мають можливість пристосовувати навчальний план та методику до індивідуальних потреб кожної дитини. Такий підхід гарантує оптимальне засвоєння матеріалу та розвиток унікальних здібностей кожного учня. Окрім цього, вчителі Logos School націлені на індивідуальну підготовку учнів до ЗНО

Персоналізована Навчальна Програма – Шлях до Успіху

У Logos School розуміють, що кожна дитина унікальна. Саме тому тут пропонують індивідуально розроблені навчальні програми. Відповідно до інтересів, потреб та здібностей кожного учня в Logos School створюють навчальну програму, яка допомагає реалізувати повний потенціал кожної дитини. Вчителі школи Логос – це не просто викладачі, а й перш за все наставники, які сприяють глибокому розумінню матеріалу та розвитку критичного мислення, також завдяки проектній діяльності. Окрім цього тут мають ще й власний відділ якості, який контролює вчителів і успіхи учнів.

І звісно найприємніша частина – це те, що дітей не потрібно буде змушувати навчатись, а плідна праця на заняттях дозволяє повністю відмінити домашні завдання! Обираючи Logos School – ви обираєте майбутнє вашої дитини, де її розум цінується та розвивається кожен день.

Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі, фото-22

Академія Мистецтв EngaMusic – ідеальне рішення для розвитку творчих особистостей

Напередодні початку нового навчального року всі люблячі батьки замислюються про те, в який гурток або ж секцію вони можуть віддати свою дитину. Адже ж хочеться аби маленькій та допитливій людині було цікаво та весело проводити свій вільний час. Це дійсно вірне рішення, оскільки коли школа та дитячий садочок уже обрані, варто подумати і про задоволення. 

Якщо ваша дитина – дуже творча та активна особистість, їй подобається вокал або ж вона виявляє цікавість у грі на барабанах чи грі на саксофоні Дніпро, радимо записати ваше чадо в Академію Мистецтв EngaMusic.

Чому саме варто прийняти таке рішення?

На це є свої певні причини. EngaMusic – відома у місті Академія Мистецтв, де для розвитку вашої дитини у творчому плані є все необхідне. Зокрема тут ви зможете обрати для своєї дитини один або ж кілька напрямків:

  • вокал;
  • фортепіано;
  • гітара або ж електрогітара;
  • ударні;
  • теорія музики;
  • скрипка;
  • група дитячого музичного розвитку;
  • саксофон.

А ще ж тут є неймовірно цікава Школа Акторів TheatrEnga та дитячий творчий табір EngaMusic-Camp. Незалежно від того, цікава вашій дитині акторська майстерність з її курсами актора та ораторським мистецтвом, а може курси співу чи гри на ударних інструментах, звертайтеся в EngaMusic прямо зараз. Тут завжди очікують на навчання будь-кого, хто має бажання займатися музикою та творчістю. Якщо вашій дитині від 2,5 років і вона уже виявляє бажання проявляти себе в плані творчості, EngaMusic стане чудовим стартом для неї та для нього.

В Академії Мистецтв EngaMusic залюбки очікують і дорослих без будь-яких вікових обмежень. Задля того аби кожному учневі цього закладу було надзвичайно комфортно, тут створені всі умови для якісного та цікавого навчання. Найголовнішою перевагою академії звісно є її викладачі. Це професійні музиканти, які мають багаторічний стаж роботи та нині займаються активною концертною діяльністю.

Запис всіх охочих в Академію Мистецтв EngaMusic, а також Школу Акторів TheatrEnga й дитячий творчий табір EngaMusic-Camp відбувається за номером телефону +38(095)611-13-97. Для того аби трохи ближче познайомитися з Академією та її напрямками роботи і перевагами, завітайте на сайт, що розташований за адресою – https://engamusic.com.ua.

Не тільки школа, кращі гуртки в Дніпрі, фото-33

ESL – реальні результати на курсах розмовної англійської мови у центрі Дніпра офлайн

Багато розумієте в англійській мові, проте ніяк не змусите себе розпочати вільно говорити? Не варто раніше часу розчаровуватися та відмовлятися від бажання нарешті вивчити англійську мову та користуватися нею тоді, коли вам потрібно. Навичка говоріння в англійській мові є однією із найскладніших, але й водночас дуже важливих.

Саме тому якщо вас цікавить розмовна англійська та у вас є бажання навчатися у найкращих викладачів, незалежно від того, це будуть додаткові заняття з англійської мови чи повноцінні курси розмовної англійської онлайн чи краще навіть офлайн у місті Дніпро, радимо звернути увагу на курси від ESL. 

Основні переваги офлайн курсів розмовної англійської онлайнESL

Курси ESL чудово підійдуть для тих, хто хоче розмовляти англійською та немає часу на підручники. Вже за місяць навчання на курсах ви відчуєте помітний результат. Задля того аби кожен із учнів міг досягти гарних результатів, навчання тут проводять за унікальною методикою. Серед інших переваг ESL окремо хочемо відзначити наступні:

  • розмовна англійська від ESL чудово підійде для дорослих, підлітків та тінейджерів;
  • індивідуальний підхід дозволить розпочати говорити вже за місяць, в той час як вже за 4-6 місяців учень буде впевнено спілкуватися і за рік вільно оволодіє спілкуванням англійською мовою;
  • 80% практики (багато говоріння та тренування вимови) та всього лише 20% теорії, а саме граматики в мовних конструкціях;
  • навчання англійської проходить в зручному режимі офлайн;
  • вигідні знижки на навчання та найприємніші ціни на курси ESL.

Навіть якщо у вас нульовий рівень знання мови, викладачі ESL зможуть зробити все від себе залежне для того аби з часом ви досягли просунутого рівню. Ті, хто вже пройшов цей шлях, впевнено рекомендує курси англійської мови ESL всім, хто хотів би покращити свої результати.

У вас залишилися якісь питання? Хочете терміново проконсультуватися та обговорити майбутню співпрацю? Для того аби найближчим часом приступити до офлайн навчання в задоволення, скористайтеся контактною інформацією для зв'язку з представником ESL. 

Для цього скористайтеся одним із номерів телефонів: +38 (067) 523-06-62 або +38 (093) 611-85-64. До речі, у вас також буде можливість записатися на безкоштовний урок. Для цього завітайте на офіційний інтернет-сайт ESL та у правому верхньому куті веб-сайту заповніть відповідну форму «ЗАПИС НА БЕЗКОШТОВНИЙ УРОК». Пам'ятайте про те, що разом із курсами розмовної англійської мови від ESL у вас обов'язково вийде досягнути всіх тих цілей, яких вам хотілося б досягнути, адже ESL – найкраща гарантія крутих результатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...