• Головна
  • Рятували людей та тварин: в Дніпрі на вул. Козака Мамая сталася пожежа
09:30, 31 серпня 2023 р.

Рятували людей та тварин: в Дніпрі на вул. Козака Мамая сталася пожежа

Рятували людей та тварин: в Дніпрі на вул. Козака Мамая сталася пожежа

Вчора, 30 серпня о 20:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Козака Мамая Шевченківського району міста Дніпро. За повідомленням негайно було направлено рятувальників міста Дніпра.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Пожежа виникла у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Постраждало дві особи. Чоловіка, 1982 року народження, госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікарні, попередній діагноз – отруєння продуктами горіння. Другий чоловік, 1973 року народження, від госпіталізації відмовився.

Надзвичайники спільно з працівниками Національної поліції врятували 44 людини, з них 4 дітей. Також, співробітники Служби порятунку врятували 5 цуценят та 1 кроля.

Пожежу локалізовано о 21:21, ліквідовано о 21:57. Внаслідок події загиблих немає.

Вогнем знищено майно в побутовому приміщені та домашнє майно в квартирі, пошкоджено 17 вхідних дверей до квартир на четвертому поверсі. Загальна площа пожежі 100 кв. м.

До місця події було залучено 52 чоловіки особового складу та 15 одиниць техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Козака Мамая Дніпро #пожежа Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...