• Головна
  • Стрілянина в Дніпрі: чи стало причиною конфлікту вручення повістки
12:00, 30 серпня 2023 р.

Стрілянина в Дніпрі: чи стало причиною конфлікту вручення повістки

Стрілянина в Дніпрі: чи стало причиною конфлікту вручення повістки

Вчора, 29 серпня сталася резонансна подія у Дніпрі. На проспекті Мазепи патрульні зупинили автомобіль Jaguar, виникла конфліктна ситуація з водієм та його дружиною, яка закінчилась трагічно. Доки спецслужби розбираються в ситуації, мережею шириться новина, що поліцейський застосував зброю нібито під час вручення повістки.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Це російський фейк Брехня: у Дніпрі правоохоронець застрелив пасажира автомобіля у момент вручення повістки до територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Такі заяви поширюють у російських пабліках.

Правда: подія сталася 29 серпня на проспекті Івана Мазепи. Двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти із автомобіля водій та пасажири відмовились, зазначають в Офісі Генерального прокурора.

Правоохоронці силою витягли потерпілих із авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру – від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.

"У справі працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники ДБР, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події. Отже, немає жодного офіційного підтвердження, що причиною конфлікту між правоохоронцями і пасажиром стала саме повістка", - зазначили у відомстві.

Також ми писали новину:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #стрілянина у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...