• Головна
  • Дніпровські оборонці неба знищили два "шахеди": де саме
10:00, 26 серпня 2023 р.

Дніпровські оборонці неба знищили два "шахеди": де саме

Дніпровські оборонці неба знищили два "шахеди": де саме

Увечері 25 серпня, посеред численних зльотів МіГ-31К, ворог також застосував ударні БпЛА “Shahed-136/131”. Запустив їх з південно-східного напрямку, аде дніпровські оборонці неба знищили їх.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Усього зафіксовано пуски двох "шахедів", які успішно знищені силами та засобами повітряного командування "Схід" в межах Харківської області.

Окрім цього, минулої доби авіація сил оборони протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та один - по зенітно-ракетному комплексу противника.

З моменту повномасштабного вторгнення авіацією Повітряних Сил здійснено понад 14 000 бойових вильотів, 6 000 на вогневе ураження противника і близько 7 000 – на винищувальне авіаційне прикриття.

"Дякую усім учасникам авіаційної коаліції за доленосні рішення для України! Дякую партнерам за надану техніку, зброю та боєприпаси.

Але ми потребуємо такої допомоги більше, швидше і частіше! Щоб очистити небо від російського мотлоху, нашим льотчикам вкрай потрібні сучасні літаки і потужні ракети!

Наші пілоти готові! Вони зможуть! Вони – переможуть!

З Днем авіації України! Тримаймо небо!", - написав начальник авіації Командування Повітряних Сил бригадний генерал Сергій Голубцов

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...