• Головна
  • Як розрахувати вартість міжнародної доставки? Поради від спеціаліста УкрВіпСервіс
Новини компаній
11:08, 25 серпня 2023 р.

Як розрахувати вартість міжнародної доставки? Поради від спеціаліста УкрВіпСервіс

Новини компаній
Як розрахувати вартість міжнародної доставки? Поради від спеціаліста УкрВіпСервіс, фото-1

Міжнародні перевезення давно вважаються невід'ємною частиною успішного ведення будь-якого бізнесу. Дедалі більше підприємців здійснюють доставки товарів з-за кордону, а також активно продають власну сировину, готову продукцію до США, Китаю, країн Європи.

Однак важливим питанням є не тільки грамотна організація всього процесу перевезення вантажів, але й розрахунок остаточної вартості. За допомогою нашої команди УВС кожен клієнт може розраховувати на проведення швидких підрахунків з усіма нюансами та критеріями. При цьому враховуються індивідуальні побажання підприємців, особливості товару.

Калькулятор міжнародної доставки

Щоб скористатися можливістю швидкого розрахунку конкретної вартості, необхідно заповнити вказані поля в спеціальному калькуляторі:

Інформація про клієнта, замовникаПотрібно вказати ім'я, актуальну адресу електронної пошти та номер телефону.
Обрати спосіб доставкиАвтомобільні перевезення, контейнерні чи перевезення за допомогою авіатранспорту. У деяких ситуаціях знадобиться змішаний (комбінований) тип вантажоперевезень, у якому задіюється відразу кілька видів транспортних засобів.
Габарити вантажуКлієнт повинен вказати такі важливі показники: висота, ширина та довжина в м. Окремо вказується обсяг в м3.
НапрямПотрібно вказати всі населені пункти, країни, звідки й куди потрібно буде доставити товар.
Загальна вага вантажуВажливо вказати вагу всієї партії товару в тонах із позначкою «до».

Більшість транспортно-логістичних компаній доповнюють форму калькулятору іншими важливими параметрами. Незаперечною перевагою калькулятора є можливість скористатися його функціями в будь-який зручний час дня та ночі.

Характер вантажу та вибір транспортного засобу

Замовляючи послугу https://www.uvs.in.ua/ua/mizhnarodni-avtoperevezennya/, клієнтам важливо враховувати безліч нюансів, з яких складається загальна та остаточна сума.

Насамперед важливо з'ясувати характер вантажу:

  • Що саме потрібно перевезти, яку мету має замовник – ця інформація знадобиться для визначення остаточної вартості послуг брокера, проведення всіх митних процедур.
  • Умови поставки – йдеться про контрактний/неконтрактний вантаж, на кого здійснюється відправлення/отримання (фізична особа, конкретне підприємство).
  • Габарити, вага всієї посилки.
  • Особливості транспортування, індивідуальні вимоги та побажання – певний тип пакувальних матеріалів, дотримання температурних режимів, рівня вологості та інше.

У разі організації вантажоперевезень автомобільним транспортом потрібно визначитися з відповідним авто, враховуючи його вантажопідйомність – до 5 т, до 10 т, до 22 т, до 40 т і більше. Окремо підбирають тип кузова: тент, відкритий, рефрижератор, цільнометалевий та інші. З усіх перелічених вище «дрібниць» і важливих нюансів складається остаточна вартість послуги вантажоперевезення товарів з або в Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...