• Головна
  • “Екологічне” освітлення на основі LED – що це? Хто в Україні виробляє найкращі LED-світильники?
Новини компаній
09:00, 29 серпня 2023 р.

“Екологічне” освітлення на основі LED – що це? Хто в Україні виробляє найкращі LED-світильники?

Новини компаній

Cвітлодіоди – це сучасна альтернатива лампам накалювання. Це сучасний тренд – переходити на більш заощадливе освітлення. Так, LED-світильники споживають значно менше електроенергії, ніж їхні “коллеги”. Також вони практично не нагріваються, тому вважаються в плані пожежної безпеки світлодіоди більш привабливий вибір, якщо порівнювати їх з тими ж лампами накалювання. У лед-ламп практично немає парникових викидів – тому їх і називають “еко”. Виробники світлодіодного освітлення особливу увагу наділяють цьому, адже LED-стрічки часто монтуються впритул до різних матеріалів, які потенційно можуть бути легкозаймистими при нагріванні.

Великий плюс такого екологічного освітлення – це надзвичайно великий ресурс роботи. В середньому це біля 50 000 годин. Але вже є на ринку і більш довговічні світлодіоди, які мають ресурс до 100 000 годин. Тобто, це як мінімум 10 років. А тепер згадайте, який ресурс у лампи накалювання? І це при тому, що ціна “ледки” не набагато вища.

LED світильники від Barvanor.Expert

LED світильники від Barvanor.Expert

Якщо ви зацікавилися такими технологіями, то вам варто знати, що й в Україні є чимало виробників світлодіодних світильників – і в цій статті ми вам про них розповімо.

Хто в Україні виробляє LED-освітлення: найкращі виробники

Barvanor

Ця компанія добре відома як у нас, так і за кордоном. Вона виготовляє LED-освітлення (вуличне, внутрішнє) для дому, квартири, офіса та інших приміщень – у тому числі і під замовлення. Основний профіль – трекове освітлення, підвісні люстри на стелю, стіну, точкове освітлення (споти). Також компанія займається інтегруванням освітлення в єдині системи керування та світлотехнічним розрахунком.

ITW SYSTEMS

Компанія вже 6 років займається проектуванням систем освітлення та виготовленням LED-світильників на замовлення. ITW SYSTEMS має чимало вдалих кейсів – компанія співпрацювала з Coca-Cola, Danone та іншими відомими брендами, а також займалася облаштуванням освітленням на об’єктах аеропорту “Бориспіль”.

Світлові технології

Ще одна добре відома на українському ринку вітчизняна компанія-виробник,що здійснює комплексне обслуговування, надаючи не тільки можливість закупівлі LED-продукції, але і виконує підбір необхідного обладнання для поставлених завдань, розрахунок освітленості і підбір світильників, складання специфікацій і оцінка вартості технічної сторони проектів (світлотехнічний розрахунок).

X-LED

X-LED – це виробник домашніх, офісних та вуличних лед-світильників, який постійно шукає щось нове: нові технології, новий підхід, новий дизайн, новий функціонал. Накладні світильники, лампи, шини, системи керування освітленням – все це і багато іншого ви можете знайти на сайті цього виробника із м. Харків.

Іскра LED

Компанія виробляє як бюджетні, так і ексклюзивні світлодіодні освітлювальні прибори будь-якої складності. Уся її продукція відповідає усім європейським вимогам якості, на всю продукцію йде гарантія 7 років від виробника – на світильники, споти, люстри та інше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...