• Головна
  • Ретроградний Меркурій в серпні: скільки триватиме та як зробити його позитивним
17:30, 23 серпня 2023 р.

Ретроградний Меркурій в серпні: скільки триватиме та як зробити його позитивним

Ретроградний Меркурій в серпні: скільки триватиме та як зробити його позитивним

У період з 23 серпня по 15 вересня 2023 року Меркурій перебуватиме у ретроградній фазі. В цей час зростає вірогідність складнощів з документами, скасування або затримки рейсів, а також інші неприємні технічних ситуацій. Однак є і позитивні сторони ретроградного Меркурія.

Про це повідомляє сайт 056.

Ретроградність Меркурія посилює негативні реакції, виявляє слабкі якості людини – це може бути емоційна нестійкість, мінливість, спритність, балакучість, перемикання уваги. Часто відбувається зміна настрою зі збудження на гальмування та назад. Енергія Меркурія, залежно від обставин, може бути творчою чи руйнівною.

Під впливом Меркурія люди схильні до глибшого розуміння суті речей. Тому другій декаді вересня очікується поява нових ідей та можливостей, що допоможуть подолати попередні труднощі.

Вплив цієї планети у знаку Діви сприятиме збереженню майна та примноженню ресурсів завдяки посидючій та рутинній роботі. Сфери, які пов'язані з обміном, покупками, продажами та розрахунками, будуть приносити добрі результати.

Старі проєкти, продаж старих речей або нерухомості на вторинному ринку, а також співпраця з колишніми партнерами будуть успішними. При цьому успіх не залежить від швидкості. Астрологи радять приділити увагу своєму здоров'ю, переглянути своє ставлення до роботи та розв'язати поточні завдання.

Окрім Меркурія в цей час у ретроградній фазі перебуває і Венера. Спільний вплив цих двох планет може негативно вплинути на настрій. Однак це вдалий час для відновлення старих забутих контактів.

Найбільший вплив ретроградного Меркурія цього разу відчують Діви та Близнюки. А також усі, хто пов'язаний з освітою, роботою з цифрами, документами.

Рекомендації, які можуть бути корисними під час ретроградного руху Меркурія:

1. Комунікація і технології. Будьте обережні при спілкуванні та використанні технологій. Перевіряйте повідомлення перед відправкою, уникайте недорозумінь та можливих помилок.

2. Планування. Ретроградний Меркурій може призвести до зміни в планах та графіках. Заздалегідь створіть гнучкі плани, щоб уникнути стресу через неочікувані зміни.

3. Дорожні проблеми. Якщо ви маєте подорожі, перевірте автомобіль, бронюйте квитки заздалегідь та оберігайтеся від можливих затримок або проблем на дорозі.

4. Підписання документів. Уникайте підписування важливих документів без ретельного аналізу. Читайте уважно умови та дрібний шрифт.

5. Рефлексія та перегляд. Ретроградний Меркурій може бути часом для рефлексії та переосмислення. Виправте помилки з минулого та змініть свій погляд на певні ситуації.

6. Зв'язки. Уникайте конфліктів та непорозумінь у взаєминах. Будьте терпимі, уважні та готові слухати.

7. Резервні копії. Ретроградний Меркурій може призвести до втрати даних або технічних несправностей. Робіть резервні копії важливих інформаційних даних.

8. Доповнення та завершення. Якщо у вас є незавершені проекти, це може бути чудовий час для їх завершення. Але будьте готові до несподіваних змін у планах.

9. Самозростання. Використовуйте цей час для особистого розвитку, навчання та підвищення своїх знань.

10. Спокій та терпимість. Головне — залишайтеся спокійними та терпимими у важких ситуаціях. Ретроградний Меркурій — це тимчасовий період, і все повернеться до норми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...