• Головна
  • В школах Дніпра приймають заяви щодо форми навчання: як та до якого числа треба надати
16:00, 16 серпня 2023 р.

В школах Дніпра приймають заяви щодо форми навчання: як та до якого числа треба надати

В школах Дніпра приймають заяви щодо форми навчання: як та до якого числа треба надати

З 1 вересня школи Дніпра переходять на змішану форму навчання: дистанційно, чи за партами. До 20 серпня батьки мають визначитись та надати заяви до 20 серпня. 

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Дистанційна форма навчання - синхронні та асинхронні уроки онлайн; індивідуальна – екстернат чи сімейна форма навчання. Батьки можуть обрати один із запропонованих варіантів, який їх більше влаштовує.

Заява подається (її сканована копія чи фотокопія) до закладу освіти одним з батьків або іншим законним представником здобувана освіти нарочно, факсом, електронною поштою, іншими засобами зв’язку чи у будь-який інший спосіб (за вибором заявника). Зразок можна знайти за посиланням.

"Тільки після того, як визначаться батьки з формою навчання – у школах будуть складені розклади уроків", - роз’яснила заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР Олена Яковенко.

Головна умова відкриття школи - надійне укриття. Треба, щоб це було цокольне або підвальне приміщення.

"В липні 2022 року ми обстежили всі школи міста. Було визначено тільки 116 шкіл, де можна організувати такі укриття. Після, при повторному обстеженні, ми перевірили відповідність готових укриттів державним нормам безпеки. 116 шкіл на сьогодні мають акти від ДСНС і готові до експлуатації", - звітував начальник відділу цивільного захисту Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Ігор Миронюк

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #заява в школу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...