• Головна
  • Ракетний удар по Дніпру: постраждало приміщення благодійного фонду
13:30, 15 серпня 2023 р.

Ракетний удар по Дніпру: постраждало приміщення благодійного фонду

Ракетний удар по Дніпру: постраждало приміщення благодійного фонду

Сьогодні внаслідок ракетного удару зазнав руйнувань офіс волонтерів "Фонд Центр Допомоги переселенцям та Армії". В результаті ворожого удару люди неушкоджені, команда в порядку. Зараз вони роблять все можливе задля скорішого відновлення роботи.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

Приміщення благодійного фонду зазнало руйнувань через атаку вже вдруге. Розбиті вікна, пошкоджено меблі та гуманітарну продукцію.

"Враховуючи той факт, що це приміщення приватне, воно виведене з житлового фонду. Я думаю, компенсація на жаль не передбачена. Зараз з'ясовуємо більш детально.

В листопаді минулого року була майже така ситуація, але гірша тим, що ми працювали, очікували на людей, тому що це був ранок - 08:30. Ми очікували на десяток людей. Але нам пощастило і ніхто не постраждав.

Тоді відновлювали руйнації власними силами, силами дніпрян, які нам "задонатили" кошти, та також Міжнародний фонд допоміг", - розповів директор БФ Павло Медвідь.

Майже щодня центр приймає близько 100 переселенців та дає їм найнеобхідніше - продукти та засоби гігієни. Через руйнування вибуховою хвилею, він тимчасово не працює. Його команда прибирає наслідки, щоб якнайшвидше відкритись для відвідувачів.

"На сьогодні в нас було записано понад 50 людей, але у зв'язку з тим, що у нас мінус офіс, все перенесли. Плануємо за два дні поприбирати, зробити вікна, і на четвер переносимо чергу, яка була на вівторок", - розповів волонтер Руслан.

Він заявив, що русня - не люди, і що у них не вийде зламати та залякати українців. Але надіється, що війна скоро закінчиться, і третього руйнування їх офісу від ворожих атак не буде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ракета Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...