• Головна
  • На AliExpress злили дизайн усієї лінійки iPhone 15
Новини компаній
13:00, 9 серпня 2023 р.

На AliExpress злили дизайн усієї лінійки iPhone 15

Новини компаній

На китайському онлайн-ринку AliExpress з'явилися чохли для майбутніх нових моделей Apple — iPhone 15. Про це повідомляє видання WCCF Tech.

Згідно з джерелами, фотографії чохлів були опубліковані користувачами Twitter з ніками Lusi Roy і ShrimpApplePro. Вони показали аксесуари для ще не випущених на ринок смартфонів — на скріншотах видно, що базові силіконові прозорі чохли вже пропонуються для продажу на AliExpress. Сподіваємося, що вся інформація про те, яким буде чохол для айфона 15 плюс, є достовірною, оскільки це буде щось нетипове і зовсім нове.

На AliExpress злили дизайн усієї лінійки iPhone 15, фото-1

Що стосується деталей чохлів, то, ймовірно, дизайн задньої частини майбутніх новинок залишиться незмінним порівняно з лінійкою iPhone 14. Розташування камер, спалаху, лідара та інших елементів залишається на попередніх місцях, як і у поточних моделях.

Можливо, все це просто гра на публіку і ці чохли можуть бути несправжніми, і їх виробник просто намагається привернути більше уваги до своїх продуктів. Однак не слід забувати, що переважна більшість достовірних витоків про продукцію Apple походить саме з Китаю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...