• Головна
  • Ракетні удари по центру Покровська: поранених у важкому стані госпіталізували до Дніпра
00:06, 8 серпня 2023 р.

Ракетні удари по центру Покровська: поранених у важкому стані госпіталізували до Дніпра

Ракетні удари по центру Покровська: поранених у важкому стані госпіталізували до Дніпра

7 серпня війська рф завдали двох ударів по центру Покровська з інтервалом у кілька десятків хвилин. В результаті ворожого удару кількість загиблих збільшилася до сімьох людей. Відомо про 27 постраждалих, двох з яких у важкому стані доправили до Дніпра.

Про це Суспільному повідомив начальник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк, передає редакція 056.

Начальник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк повідомив, що за його інформацією відомо про сімох загиблих та 27 поранених. Вони направлені до місцевої лікарні, двоє — у важкому стані шпиталізували до Дніпра. 

Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергій Крук написав: "Покровськ, Донеччина. Цинічний терористичний обстріл житлового будинку. Дві ракети. 

На жаль, під час повторного обстрілу загинув співробітник ДСНС, який прибув на місце події. Ще 5 рятувальників зазнали поранень різного ступеня тяжкості. 

Надзвичайники та всі служби працюють на місці. Рятуємо людей".

У своєму вечірньому зверненні Глава держави відзначив співробітників ДСНС: 

"Зараз триває рятувальна операція в Покровську Донецької області. Після російських ракетних ударів. Ракети «Іскандер» проти звичайних житлових будинків. Усі наші служби працюють на місці. 

На жаль, є жертви. Є поранені, є загиблі. Мої співчуття рідним і близьким... Від повторного ракетного удару, на жаль, є загиблий серед співробітників ДСНС. Полковник Андрій Омельченко, заступник начальника ГУ ДСНС у Донецькій області. Вічна пам’ять…

І хочу окремо відзначити сьогодні рятувальників. Наших працівників ДСНС. Тих, хто в різних містах України працює заради життя. Заради того, щоб російський терор програвав, бо життя рятується. 

Працівники ДСНС Херсонської області: сержант служби цивільного захисту Віталій Мурзенко та лейтенант служби цивільного захисту Володимир Явтушенко. Працівники ДСНС нашої Харківщини: майстер-сержант служби цивільного захисту Сергій Гладкий та полковник служби цивільного захисту Андрій Соляніков. Працівники ДСНС Дніпропетровщини: сержант служби цивільного захисту Костянтин Потурайко та капітан служби цивільного захисту Віталій Денисенко. 

Усі неодноразово брали участь – безпосередню участь – у ліквідації наслідків ударів терористів, у порятунку життя наших людей. І, звичайно, усі працівники ДСНС Донецької та Луганської областей, Запоріжжя, Одещини. Я дякую всьому колективу ДСНС України!", - йдеться у зверненні Президента.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...