• Головна
  • У Дніпрі з’явиться новий дитячий майданчик: на якій вулиці
18:30, 7 серпня 2023 р.

У Дніпрі з’явиться новий дитячий майданчик: на якій вулиці

У Дніпрі з’явиться новий дитячий майданчик: на якій вулиці

У Дніпрі готуються до заміни дитячого майданчика на вул. Янгеля, 20. Цього добилися мешканці трьох прилеглих будинків, які написали звернення до міськради Дніпра, передає сайт 056.

В цьому районі багато дітей, але їм немає де бавитись. Старий майданчик в непридатному станні. До того ж він не на балансі міста. Аби його оновити, КП «Розвиток територій міста» ДМР готується прийняти майданчик на баланс.

«Ми провели зустріч з мешканцями, щоб зрозуміти, який майданчик вони хочуть тут бачити. Спочатку ми демонтуємо старий майданчик, потім встановлюватимемо новий ігровий комплекс, каруселі, гірку, лавки та урни. Цьогоріч ми планували 70 ремонтів дитячого обладнання, з них більше половини вже відремонтовані, залишилось ще близько 35 об’єктів», – розповів В’ячеслав Максименко, головний інженер КП «Розвиток територій міста» ДМР.

Зараз КП «Розвиток територій міста» намагається знайти власника 143 комплектів обладнання. Якщо вони не заявлять на них права, то ці майданчики будуть взяті на баланс КП, яке буде ними опікуватися та за потреби ремонтувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...