• Головна
  • Як в Дніпрі проходить ліквідація наслідків негоди, - ФОТО
11:00, 28 липня 2023 р.

Як в Дніпрі проходить ліквідація наслідків негоди, - ФОТО

Як в Дніпрі проходить ліквідація наслідків негоди, - ФОТО

Увечері 27 липня Дніпро накрив сильний вітер та злива. Це спричинило чимало аварійних ситуацій. Комунальники продовжують ліквідовувати наслідки.

Про це повідомили в пресслужбі міськради Дніпра.

Спеціалісти КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР прибирають повалені дерева та відновлюють контактну мережу. Бригади посилено працюють з ночі.

Всього до робіт залучно 67 комунальників, 7 аварійно-відновлювальних бригад та 10 одиниць спецтехніки.

З 5:30 введено оперативні розклади за усіма тролейбусними маршрутами через погодні умови. Маршрути №8 та №9 курсують до вулиці Титова.

Щодо трамваїв, то:

  • маршрути №9, №11, №14, №18, №19 - рух призупинено;
  • маршрут № 5 курсує від УДУНТ до Трубного заводу.

Рух трамваїв № 12, № 15, № 16 відновлено за оперативним розкладом. За деякими напрямками електротранспорту рух поки не відновлено – потрібна допомога ДСНС або продовжується обстеження та ремонт контактної мережі.

Ліквідовано наслідки падіння на контактну мережу понад 18 дерев, 30 гілок та інших сторонніх предметів.

Комунальники продовжують працювати для усунення наслідків негоди та відновлення руху електротранспорту.

А протягом ночі диспетчерською службою КП «Міськсвітло» зареєстровано 22 обриви контактної мережі, 55 аварій на шафах зовнішнього освітлення та три падіння електроопори.

Також комунальники вже ліквідували 14 місць підтоплення проїзної частини. З них найбільші: по вул. Моніторній, вул. Метробудівській, вул. Набережній Перемоги в районі Мерефо-Херсонського мосту. Комунальники продовжують прочищати верхню частину дощоприймачів від нанесеного листя і сміття. Роботи проводяться на вулицях міста.

Станом на 8:00 по вул. Набережній Перемоги, вул. Січеславській Набережній, просп. Гагаріна, вул. Конотопській, вул. Каруни, вул. Старочумацька та інших вже очищено понад 300 поверхонь дощоприймачів. Працюють 8 бригад.

Водночас працюють і бригади КП «Теплоенерго» ДМР. В районі просп. Івана Мазепи з котельні зірвало частину трубопроводу. На місце оперативно виїхали фахівці КП «Теплоенерго». Крім цього, вони обстежують траси надземного прокладання по всьому місту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...