• Головна
  • "Служба Безпеки України" в Дніпрі: відбулось погашення останньої марки, - ФОТО
15:32, 26 липня 2023 р.

"Служба Безпеки України" в Дніпрі: відбулось погашення останньої марки, - ФОТО

"Служба Безпеки України" в Дніпрі: відбулось погашення останньої марки, - ФОТО

Відсьогодні розпочався продаж марок та супутніх товарів "Служба Безпеки України". Це фінальний випуск великої серії "Сили Безпеки та Оборони України". З цього приводу в Дніпрі пройшло урочисте погашення.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

"Служба Безпеки України" - це останні марки в серії «Сили Безпеки та Оборони України». У серії були всі роди військ ЗСУ, Нацгвардія, Поліція, Прикордонники та ГУР. Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.

Тираж марки - 1 075 000. Також випущений конверт та картка, фото до якої надали СБУ.

"Служба Безпеки України" в Дніпрі: відбулось погашення останньої марки, - ФОТО, фото-1

Дніпропетровська дирекція отримала 8130 примірників блоків марок, вартістю 115 грн за кожен. 8130 конверті по 6 грн та 5760 листівок та 800 конвертів першого дня.

"Я вперше перебуваю на такому заході, але для мене це дуже символічно, адже я третину свого свідомого життя провів безпосередньо в лавах Служби Безпеки. СБУ являєтся однією з основних складових Сил оборони держави та вносить великий вклад в нашу перемогу", - сказав голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Він зазначив, що співробітники Служби Безпеки воюють як і на зовнішньому фронті, так і на внутрішньому.

"З початку повномасштабної агресії Управляння Служби Безпеки затримали в області більше 30 інформаторів, які передавали чутливу стратегічну інформацію ворогу. Знешкоджено також біля 30 організованих злочинних угрупувань. Відбуваються заходи в сфері захисту національної державності, кібербезпеки, економісної безпеки.

Багато деталей буде після перемоги України. Повірте, кожен наш співробітник робить все можливе, щоб наблизити перемогу", - заявив т.в.о. начальника Управління СБУ у Дніпропетровській області Павло Берегеля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...