• Головна
  • Як зробити свій айфон унікальним
11:00, 25 липня 2023 р.

Як зробити свій айфон унікальним

Купувати належне оздоблення мобільного телефону дуже важливо, якщо ви хочете надовго зберегти його живим. Надягаючи чохол на Айфон 11 ви захищаєте свій телефон від сколів, непередбачуваних подряпин, а також передбачаєте погіршення якості камери, екрану.

Чохли на айфон

Як зробити свій айфон унікальним, фото-1

Проте чи тільки функцію захисту виконує такий важливий елемент, як чохол на айфон? Звісно, ні. Коштом різноманітних накладок на телефон у нас є змога хоч кожного дня змінювати його зовнішній вигляд. Колір чохла можна підбирати під настрій, під певний стильний образ: в тон або навпаки яскравого кольору. Які чохли варто розглянути для гідного поповнення своєї вже існуючої колекції?

Накладні чохли

Саме ці накладки представлені у величезному виборі кольорів. На один основний колір у райдузі приходиться по 10 аби не 20 його відтінки. Ці чохли виготовлені з тонкого пластику або TPU матеріалу. Проте вони можуть не впоратися з захистом айфону під час падіння: ці чохли більше підійдуть для тих, хто здатний носити телефон обережно та майже ніколи його не упускає. Та особливо для тих, хто полюбляє відчувати свій айфон у його реальному розмірі, адже тонкий силікон майже не відчувається у руці.

Силіконові чохли

Ці чохли також представлені у великому різноманітті кольорів, завдяки можливості з легкістю фарбувати синтетичний матеріал виробниками, з якого вони виготовлені. Твердий пластик або полікарбонат, який є головним матеріалом цих чохлів, здатний добре захистити телефон від подряпин та непередбачуваного падіння. Вони дійсно забезпечують належний захист від подряпин та швидкого зносу самого чохла.

Книжкові чохли

Відкриваються як книга. Зазвичай такі чохли не найзручніший варіант, якщо ви не випускаєте свій айфон з рук. Проте їх перевага у тому, що, як правило, у них є додаткові відділи, у які ви можете покласти кредитну картку або пластикові документи, чеки тощо. Звісно, багато хто кладе картки під звичайний пластиковий чохол, проте у цьому випадку немає жодної гарантії, що ваш улюблений айфон не зазнає значної подряпини. Зокрема якщо ми говоримо про те, як збільшити різноманітність для свого телефону – маючи чохол книжку у своїй колекції ви можете одягати його саме тоді, коли хочете вийти на вулицю без гаманця або сумочки.

Текстильні чохли

Для особливо серйозних днів. Такі чохли представлені у шкіряному дизайні та мають різні текстури. Вони доволі міцні, зазвичай, та поєднують у собі вигідну комбінацію шкіри та стилю.

Водонепроникні чохли

Спеціально розроблені чохли для занурення у воду. Зазвичай вони забезпечують захист на певну глибину, тому завжди уточнюйте у продавця, який саме захист вам гарантовано при купівлі. Ці накладки також представлені у великому різноманітті кольорів коштом свого матеріалу, проте можуть коштувати значно дорожче. Все залежить від виробника, але піддаючи свій айфон подібному ризику – бажано все ж таки не шкодувати гроші та обрати перевірений бренд.

Чохли-бампери

Також підійдуть виключно для обережних володарів айфонів. Ці накладки захищають лише краї телефону, залишаючи відкритими задню панель та сам екран. Проте якщо у вас є захисне протиударне скло на цих панелях можливо розглянути і такий варіант.

Спеціальні захисні чохли

Для таких технологій використовуються матеріал Kevlar або зміцнений TPU. Вони виготовлені навмисно для захисту від ударів та мають характерний футуристичний дизайн.

Інші аксесуари на айфон

Окрім різноманіття чохлів ви можете додатково повісити на свій айфон брелоки, які були популярні ще років 10-15 потому для кнопкових телефонів. Мода завжди повертається, тому зараз чим більше аксесуарів ви повісите на свій телефон – тим краще. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чохол на Айфон 11 #Phone Jacket
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...