• Головна
  • СК "Дніпро-1" – "Панатінаїкос": коли відбудеться та де дивитися
19:00, 24 липня 2023 р.

СК "Дніпро-1" – "Панатінаїкос": коли відбудеться та де дивитися

СК "Дніпро-1" – "Панатінаїкос": коли відбудеться та де дивитися

СК "Дніпро-1" проведе перший матч з Панатінаїкосом в рамках 2-го раунду кваліфікації ЛЧ. Він відбудеться 25 липня у словацькому місті Кошице. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Про це повідомляє сайт 056.

За підсумками жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи було визначено господаря поля у першому матчі протистояння між празькою "Славією" і командою, що програє у двобою "Дніпро-1"  – "Панатінаїкос" у другому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів.

Зазначимо, що дніпряни за підсумками сезону УПЛ 2022/23 посіли друге місце та забезпечили собі путівку до кваліфікації Ліги чемпіонів. Вони вперше у своїй історії зіграють у найпрестижнішому клубному турнірі. Натомість "Панатінаїкос" виборював своє право у чемпіонській групі Суперліги Греції. Команда посіла другу сходинку, програвши титул АЕКу.

СК "Дніпро-1" та "Панатінаїкос" ще жодного разу не грали. Якщо українська команда ще не має трофеїв на внутрішній арені, то грекам є чим похвалитися. Панатінаїкос 20 разів ставав чемпіоном, виграв 18 Кубків та три Суперкубки.

Відеотрансляцію зустрічі можна буде переглянути на телеканалі УНІАН. Також на Youtube-каналі FootballHub.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #"Дніпро-1" – "Панатінаїкос"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...