• Головна
  • Знижки та акції в супермаркетах Дніпра: найпопулярніші пропозиції
15:30, 21 липня 2023 р.

Знижки та акції в супермаркетах Дніпра: найпопулярніші пропозиції

Знижки та акції в супермаркетах Дніпра: найпопулярніші пропозиції

Супермаркети Дніпра щотижня традиційно оновлюють акційні пропозиції. Цього разу на вас чекають хороші знижки морозиво, шоколад, цукерки, ковбасні та сирні вироби, а також на молоко згущене, ікру лососеву.

Сайт 056 зібрав для вас список найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 25 липня діють наступні знижки: -46% на морозиво; -45% на ковбасу Баликову; -37% на ікру лососеву; -36% на чіпси, локшину швидкого приготування; -35% на кетчуп; -30% на сир напівтвердий; -29% на каву розчинну сублімовану; -27% на цукерку "Батончик горіховий"; -25% на шоколад молочний; -23% на хамон; -220% на гірчицю; -19% на молоко згущене незбиране.

Варус

До 26 липня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки за програмою "Різномаїжжя щодня". Зокрема, діють такі знижки: -50% на сосиски; -41% на квас; -40% на цукерки "Крем йогурт", морозиво; -38% на шоколад, каву мелену, ковбасу сирокопчену; -36% на торт "Празький з вишнею"; -35% на сир "Едам"; -34% на печиво з горіхом; -33% на масло солодковершкове, сметану; -31% на молоко згущене; -30% на маслини та оливки, виноград, чай, вареники, млинці, крабові палички, ікру лососеву.

Також діє додаткова система знижок "Акції щодня".

Сільпо

До 19 липня в Сільпо активна складена програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -60% на вафлі; -53% на морозиво; -48% на каву мелену; -46% на напій із какао; -46% на оливкову олію; -47% на чіпси; -45% на вареники; -44% на сосиски, ковбасу Салямі, тунець в олії; -43% на креветки, батончик шоколадний; -41% на арахіс смажений; -40% на вироби макаронні; -39% на цукерки желейні, йогурт; -37% на масло солодковершкове; -36% на сухарики, шоколад; -33% на чай в пакетиках.

Зауважимо, що знижки можуть бути не у всіх супермаркетах. Також вони діють при наявності товарів, а їх періодично підвозять. Тому іноді за вигідними пропозиціями треба "пополювати".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо Днепр #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...