• Головна
  • "Дніпропетровськгаз" приєднали до складу Групи "Нафтогаз": куди передавати показання
19:30, 19 липня 2023 р.

"Дніпропетровськгаз" приєднали до складу Групи "Нафтогаз": куди передавати показання

"Дніпропетровськгаз" приєднали до складу Групи "Нафтогаз": куди передавати показання

До складу державного драйвера долучились ще три газорозподільні підприємства – АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз». Тепер ці компанії працюватимуть з дотриманням ключового принципу – надійності перед клієнтами та партнерами. Зроблено це задля енергетичної безпеки країни.

Про це повідомиляє сайт 056 з посиланням на "Газмережі".

Мета приєднання - нести відповідальність за кожен кубометр газу, дотримуватись фінансових і законодавчих зобов’язань та не допускати будь-яких зловживань.

Відповідальність за АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз» несуть дві компанії, що входять до складу Групи Нафтогаз. АТ «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» управляє активами. ТОВ «Газорозподільні мережі України» координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку та отримує належне ліцензування задля можливості надавати якісні послуги новим клієнтам.

Наразі для клієнтів «Дніпропетровськгазу» умови не змінились. Сервіси про сплату та передачі показань залишаються ті ж самі. 

Скористайтеся зручними онлайн-сервісами для сплати за послуги розподілу газу: 

Під управлінням «Нафтогазу» вже повноцінно працюють Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії, що надають послуги розподілу газу 1,2 млн домогосподарств, промисловим та бюджетним установа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...