• Головна
  • Нічна атака дронами-камікадзе: скільки повітряних цілей було знищено силами ППО
09:30, 14 липня 2023 р.

Нічна атака дронами-камікадзе: скільки повітряних цілей було знищено силами ППО

Нічна атака дронами-камікадзе: скільки повітряних цілей було знищено силами ППО

Розпочалася п’ятсот шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Війська рф здійснили чергову нічну атаку дронами-камікадзе, передає редакція. 

ночі росіяни обстріляли Дніпропетровську область «Шахедами». Попри те, що захисники з ПвК «Схід» збили шість ворожих дронів, ліквідувати всі повітряні цілі не вдалося. Є влучання у Кривому Розі. Про це повідомляє у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Один чоловік отримав поранення.

За ніч було знищено 16 ударних і 7 розвідувальних дронів

В Повітряних силах ЗСУ повідомили, що із вечора 13 липня по 4 ранку 14 липня 2023 року рашисти атакували Україну 17-ма ударними безпілотниками іранського виробництва «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

В результаті бойової роботи у південних та східних областях знищено 16 «шахедів». Також уночі захисники неба збили один розвідувальний БпЛА, ще шість безпілотників оперативно-тактичного рівня протиповітряна оборона уразила минулої доби.

Залучались зенітні ракетні підрозділи, винищувальна авіація, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та протиповітряна оборона інших складових Сил оборони України у зонах відповідальності повітряних командувань «Південь» та «Схід».

За поточну та минулу добу авіація Повітряних Сил завдала до 20 групових авіаційних ударів по російських окупантах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...