• Головна
  • Загиблий і поранені у Запорізькій області та пошкодження адмінбудівлі на Херсонщині: які злочини росіяни вчинили сьогодні в Україні
18:30, 13 липня 2023 р.

Загиблий і поранені у Запорізькій області та пошкодження адмінбудівлі на Херсонщині: які злочини росіяни вчинили сьогодні в Україні

Загиблий і поранені у Запорізькій області та пошкодження адмінбудівлі на Херсонщині: які злочини росіяни вчинили сьогодні в Україні

Триває п’ятсот п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Редакція фіксує злочини рф на території України за 13 липня.

За цей день війська рф не припиняли тероризувати мирне населення України. Через їх дії є загиблий і поранені у Запорізькій області та пошкодження адмінбудівлі на Херсонщині.

Запорізька область 

Окупанти атакували прифронтовий Оріхів: поранення дістав 87-річний чоловік, а 40-річний житель загинув від отриманих травм, повідомив очільник Запорізької ОВА Малашко. Окрім того, під час ворожого обстрілу з РСЗВ поранення дістав 66-річний житель Верхньої Терси. У Малокатеринівці від вогню армії рф постраждали двоє людей.

Під ворожими ударами цивільні - внаслідок сьогоднішніх атак є загиблий та поранені.

російські війська атакували прифронтовий Оріхів. В результаті удару поранено 87-річного чоловіка, а 40-річний житель загинув від отриманих травм.

Також поранення отримав 66-річний житель Верхньої Терси під час обстрілів з РСЗВ. Його доправлено до медичного закладу. 

З ОТРК "Іскандер-К" ворог поцілив по території підприємства у Малокатеринівці. Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано складське приміщення. Поранення отримали дві особи, їм надається необхідна медична допомога.

Сумщина

Ворог з міномета накривав Сумщину – під ударами окупантів опинилося село Попівка: тут загинув 60-річний чоловік, повідомляє Офіс генпрокурора.

Херсонщина

Артилерія загарбників накрила Херсонщину: щонайменше десять разів вона вдарила по Золотій Балці Новоолександрівської громади, повідомляє місцева ОВА. Пошкоджень зазнали господарські споруди та адміністративна будівля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...