• Головна
  • Одні з останніх мешканців "фортеці": поліцейські з Дніпропетровщини евакуювали з Бахмуту родину
14:00, 12 липня 2023 р.

Одні з останніх мешканців "фортеці": поліцейські з Дніпропетровщини евакуювали з Бахмуту родину

Одні з останніх мешканців "фортеці": поліцейські з Дніпропетровщини евакуювали з Бахмуту родину

Вчора, 11 липня поліцейський офіцер Піщанської територіальної громади Володимир Гужва з колегами вивіз родину із Бахмутського району. Це були одні з останніх мешканців фортеці, опинилася у скрутному становищі через воєнні дії та обстріли з боку окупаційних військ.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Новомосковський районний відділ поліції.

Правоохоронці доставили у безпечне місце 14-річного Іванка, його чотирирічного братика Сашка, їх вагітну маму та бабусю.

Вони жили в селі, де відсутнє навіть елементарне водо- та електропостачання, а через обстріли мало не щодня наражаються на небезпеку. У своїх знайомих родина дізналася, що поліцейські з Дніпропетровщини неодноразово доставляють на Донеччину гуманітарну допомогу та можуть допомогти з евакуацією.

"Ми одразу відгукнулися на прохання та вивезли всю родину до Дніпропетровської області, потім допомогли придбати квітки та відправили їх до Одеської області до родичів.

Дорогою було важко стримувати емоції, коли маленький Сашко боявся щось пропустити, із захопленням дивився у вікно автівки, розповідав, що дуже хоче побачити море та мріє про безпечне життя", - поділився Гужва.

Він довів, що справді гідний свого звання. Офіцери Піщанської територіальної громади не припиняють допомагати, жителям прифронтових територій. Вони закликають їх не ризикувати життям та тимчасово виїжджати до більш безпечних місць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...