• Головна
  • Як правильно обрати книжку за віком дитини? Правила, які допоможуть не помилитися
Новини компаній
16:00, 11 липня 2023 р.

Як правильно обрати книжку за віком дитини? Правила, які допоможуть не помилитися

Новини компаній

Книжки - це невичерпне джерело інформації, фантастичні пригоди, вигадані чи реальні історії, що з малечку знайомлять читача з літературою та прививають любов до читання. Батькам залишається лише правильно обрати книжку, яка захопить малюка не менше ніж улюблений мультфільм. Як це зробити та коли починати?

Видавництво «Ранок» пропонує великий асортимент літературної продукції, розрахованої на різні вікові категорії, уподобання та рівень розвитку читача. Книги видавництва виготовлені з високоякісних матеріалів, мають корисне наповнення та структуру, що затверджено МОІНУ та відповідають всім необхідним державним стандартам.

Книжкове видавництво Ранок

Книжкове видавництво Ранок

Звертаємо увагу на вік

Щоб не перевантажувати нервову систему та не викликати відразу від читання в подальшому, важливим терміном при виборі літератури є вік:

  • Від народження й до 2х років. Обирайте переважно видання з великими малюнками без тексту.
  • Від 2 до 4 років. Книжки з невеличкими історіями, яскравими ілюстраціями та смішними віршиками. Сюди відносять віммельбухи, розвивайки, картки та багато іншого.
  • Від 4-6 років. Захоплюючі видання з казками, книжечки-ігри з рухомими елементами, сторінками-пазлами та секретиками.
  • Від 6- 8 років. Окрім шкільних підручників важливо мати улюблені видання та енциклопедії, що відповідають інтересам дитини.

Ранній розвиток забезпечується книжками, які обирають батьки на власний смак чи за рекомендацією спеціалістів. Діти старшого віку можуть самостійно обрати бажану літературу, що значно полегшують пошук рідним. Малятам, які ще не вміють або категорично не хочуть читати будуть актуальні інтерактивні книжки з мобільним додатком. Неймовірні пригоди, які «оживають» за допомогою телефону надовго затримують увагу. Неважкі завдання, які має виконати дитина з кожною сторінкою, стимулюють жагу до самостійного читання.

видавництво Ранок, ранній розвиток

видавництво Ранок, ранній розвиток

Для дошкільного віку розроблена спеціалізована книжкова серія Пізнавальчик завдяки якій дитина легко вивчить літери та цифри, отримає базові поняття та навички. Кожна картка має спеціалізований QR-код, де подані рекомендації щодо правильної роботи з книжкою і картками.

Завітайте на офіційний сайт українського видавництва «Ранок» та обирайте різноманітну літературу для всієї родини. Проводьте час за читанням цікавих пригод, або граючи у захоплюючу гру разом з дітьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#серія книг #пізнавальчик #Ранок книжкове видавництво #ранній розвиток #підготовка до школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...