• Головна
  • Особливості та переваги тонування волосся
Новини компаній
15:00, 10 липня 2023 р.

Особливості та переваги тонування волосся

Новини компаній
Особливості та переваги тонування волосся

Сьогодні існують різні методи, які роблять волосся більш красивим, оригінальним та блискучим. Одним з таких способів являється тонування волосся. Йдеться про фарбування волосся, яке щадить та надає легких відтінків. Завдяки тонуванню відновлюється природний колір волосся, на якому вже є легка сивина. Застосовувати тонування можна як для світлого так і для темного волосся.

Завдяки в тому, що вирівнюється структура волосся, тонування дарує блиск, насиченість волоссю, повертає його природний колір.

Якщо шукаєте засіб для тонування волосся, тоді варто звернутися до ACME – найбільшого косметичного виробника косметичної продукції в Україні.

Головна мета виробника та сфера діяльності компанії полягає у тому, щоб допомагати жінкам піклуватися та зберігати свою красу. Роботи по створенню продукції проводяться в інноваційній лабораторії. Використовуються спеціальні рецептури які постійно вдосконалюються. Всі компоненти косметичної продукції високоякісні та безпечні. Все виробництво сертифіковане, ціни на продукцію доступні.

Переваги тонування: чому варто обрати такий метод?

Тонування щадить волосся та має наступні переваги:

  • Процедура не впливає на природний колір локонів. Після того, як тонування змивають, волосся не змінює відтінку, чого не можна сказати про стійке фарбування;
  • Тонування стане прекрасним вибором для тих, хто шукає власний стиль та ще не визначився з кольором. Відтінок змивається легко, тому можна легко змінити колір за бажанням;
  • Волосся при використанні тонування не пошкоджується, оскільки у складі барвників відсутні агресивні окислювачі;
  • Тонування можливе для волосся різних відтінків, за винятком сивого;
  • Пігменти змиваються поступово. Що дозволяє уникнути різкого переходу між забарвленими локонами та тими, що відростають;
  • Самою головною перевагою тонування являється те, що волосся стає дуже блискучим. Тонування чудово відбиває світло, тому волосся виглядає неймовірне. Оскільки барвник не проникає глибоко у волосся, тому не порушує структуру. Локони не страждають, а залишаються сповненими життєвою силою.

Серед недоліків тонування можна зазначити нездатність впоратися з сивиною. Якщо постає саме така проблема, то краще використати стійке фарбування.

Особливості та переваги тонування волосся , фото-1

Якісна маска для волосся з тонуючим ефектом від ACME

Шукаєте якісний продукт, який здатен живити та турбуватися про волосся з тонуючим ефектом? Відмінним вибором стане маска для волосся Acme-Color Ton Oil Mask, користуватися якою зручно, а результат викликає захоплення. Продукт при використанні має наступні особливості:

  • Надає волоссю красивий колір, глибокий та яскравий;
  • Зафарбовує коріння, яке вже встигло відрости після фарбування;
  • Маска містить у складі натуральні масла, які оживляють волосся;
  • Надає красивий діамантовий блиск з ефектом ламінування. Даний ефект створюється за рахунок того, що на кожному локоні створюється захисний шар, який кондиціонує.

Acme-Color Ton Oil Mask, підтримую колір на протязі часу, що проходить між фарбуванням. Маска дбає про те, щоб волосся залишалося здоровим та красивим, причому дбаючи про локони із середини. Маска стане ідеальним доповненням до фарби, варто спробувати вже зараз, щоб побачити ефект.

Однієї упаковки маски вистачає, щоб повністю пофарбувати навіть довге волосся. Основою формули являється екстракт горобини, яка є природним джерелом каротину. Тому після фарбування, волосся отримає яскравий колір, що тримається довгий час, отримуючи блиск та додаткове живлення.

Маска на основі екстракту горобини, здатна захищати та доглядати за волоссям та шкірою голови, продовжуючи це робити навіть після закінчення процедури. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Acme-Color Ton Oil Mask #ACME
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...