• Головна
  • Сучасний криптовалютний ринок - гарантований прибуток
Новини компаній
13:00, 10 липня 2023 р.

Сучасний криптовалютний ринок - гарантований прибуток

Новини компаній
Сучасний криптовалютний ринок - гарантований прибуток, фото-1

Пасивний заробіток - один із трендів сучасних людей, які прагнуть отримувати стабільний прибуток і примножувати свій капітал максимально доступними та простими способами. Торгівля криптовалютою - альтернатива інвестуванню в цінні папери та трейдингу на фіатних валютах. Основна відмінність такого напряму діяльності - можливість отримання прибутку в більшому обсязі та в більш стислі строки, оскільки цифрові гроші є більш високоволатильними, ніж будь-які інші фінансові інструменти. Цей фактор зумовлений абсолютною децентралізацією екосистем, анонімністю даних кожного учасника системи. Тобто цінність криптовалют визначається лише через зміну пропорцій актуального попиту та пропозиції, не підтримується на певному рівні представниками державної влади тієї чи іншої країни. Виняток становлять альткоїни - це криптовалюти, цінність яких прив'язана до певних фіатних валют. Наприклад, можна купити tether, щоб підтримати досягнутий від продажу крипти профіт, не переводячи всі свої накопичення у фіатні гроші. Однак Тейзер - все ж таки специфічна цифрова валюта, цінність якої якраз прив'язана до офіційного курсу долара США.

Про що потрібно знати при вході на ринок криптовалют?

Цифрові монети існують на сьогоднішній день тільки в електронному форматі. Фактичного випуску фізичних монет не здійснюється, і ця умова навряд чи змінюватиметься. Крім того, починаючи діяльність у цьому напрямку, варто враховувати, що немає прямого технічного взаємозв'язку з фіатними валютами. Тобто напряму здійснити конвертацію з фіатних грошей у цифрові не вийде. Тому й необхідно користуватися послугами посередників. Вибір таких потрібно робити грамотно, щоб знизити ризики розкрадання своїх активів, оскільки транзакції з криптогрошима є апріорі безповоротними.

Як працювати з криптовалютою?

Найкраще рішення, як працювати з цифровими грошима, отримуючи профіт від зміни цінності різних видів валют, - криптообмінник Дніпро. Однак є й альтернативні варіанти, про плюси та мінуси яких теж варто знати:

  • Криптовалютні біржі. Це спеціальні платформи, призначені для трейдингу. На них можна здійснювати торгівлю не тільки цифровими валютами, а й іншими активами - дорогоцінними металами, енергетичними ресурсами, цінними паперами. Важливо розуміти, що на криптовалютних біржах надається велике розмаїття інструментів - це аналізатори, торгові сигнали, радники, автозапуск ордерів та їхнє автозавершення. Однак доведеться платити комісію фактично за кожну дію. Крім того, при виборі основного активу саме у форматі цифрових монет не завжди вдається виводити прибуток у криптогрошах. Зазвичай такі сервіси надають можливість торгувати цифровими грошима всередині платформи, але не гарантують право володіння. А з огляду на високу волатильність цього активу і той факт, що вартість може змінитися дуже суттєво, проводити операції через криптобіржі лише як "орендар" аж ніяк не рентабельно.
  • Р2Р. Це специфічний тип обмінників, на яких угоди здійснюються не між компанією і клієнтом, а між двома рівнозначними в правах учасниками системи. З одного боку, тут є можливість провести операцію за вигіднішим курсом і з меншою комісією. Але є важливий негативний фактор - дуже низький рівень відповідальності кожної зі сторін. З огляду на безповоротність транзакцій, саме через такі сервіси найчастіше не тільки новачки, а й досить досвідчені трейдери, потрапляють на шахраїв і позбавляються своїх коштів.

Таким чином, саме традиційні криптовалютні обмінники - найкраще рішення для того, щоб торгувати цифровими грошима на умовах абсолютного володіння обраними монетами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...