• Головна
  • Перший рівень небезпечності в Україні: де дощі освіжать спеку та якою буде погода в Дніпрі
12:00, 7 липня 2023 р.

Перший рівень небезпечності в Україні: де дощі освіжать спеку та якою буде погода в Дніпрі

Перший рівень небезпечності в Україні: де дощі освіжать спеку та якою буде погода в Дніпрі

В п'ятницю, 7 липня, в частині України буде спека до +38°. Втім, у багатьох регіонах буде свіжіше, адже там дощитиме - прогнозується І рівень небезпечності. В Дніпрі ж сьогодні буде парко, слід очікувати опадів тільки завтра.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом, окрім східних областей та Криму, грози, вдень у північних, більшості центральних, Одеській та Миколаївській областях в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. 

Перший рівень небезпечності в Україні: де дощі освіжать спеку та якою буде погода в Дніпрі, фото-1

7 липня вдень у північних, більшості центральних, Одеській, Миколаївській областях - значні дощі, а в окремих районах - град і шквали 15-20 м/с. У східних, вночі і в південних областях - без опадів.

Вночі на заході країни, а також у більшості північних та Вінницькій областях буде +15-20°. Вдень у цих регіонах температура повітря прогріється до +22-27°.

На решті території країни вночі стовпчики термометрів покажуть 19-24°, а вдень - 28-33° тепла. На півдні та сході країни місцями спека сягне 35-38°. У Карпатах вночі температура повітря становитиме +10-15°, вдень - лише +13-18°.

На Дніпропетровщині в п'ятницю вдень - до 34° тепла, без опадів, протримається хмарна погода з проясненнями в день, а ввечері в частині області хмари розійдуться. В суботу спека спаде на кілька градусів і всю другу половину дня буде дощ із грозою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Днепр #погода на вихідні Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...