• Головна
  • Підрив Каховської ГЕС: ситуація з водою у чотирьох містах Дніпропетровщини
15:45, 2 липня 2023 р.

Підрив Каховської ГЕС: ситуація з водою у чотирьох містах Дніпропетровщини

Підрив Каховської ГЕС: ситуація з водою у чотирьох містах Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині триває ліквідація наслідків руйнування Каховської ГЕС та обміління Каховського водосховища, внаслідок чого жителі Нікопольського та Криворізького районів залишилися без централізованої подачі води.

Про те, яка ситуація нині у Нікополі, Марганці, Покрові та Кривому Розі, у своєму Telegram-каналі розповів заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба, передаєредакція 056.

Олексій Кулеба повідомив, що постраждалі громади від обміління водосховища, вже доставили майже 13 тис тонн води. Розгорнули 270 пунктів, де люди можуть її набрати.

У містах йде поступове відновлення централізованого водопостачання.

"Відновлюємо централізовану подачу води в Покрові. Це відбуватиметься поступово, як того вимагає технологічний процес. Вже через тиждень містяни зможуть отримати стабільну послугу водопостачання", — написав Кулеба.

Також він зазначив, що у Нікополі система водопостачання працює на 30%. Протягом п`яти днів планують відновити подачу води для всіх жителів міста.

У Кривому Розі вода дають погодинно і продовжується будівництво магістрального водогону "Інгулець-«Південне". У Марганці також монтують водогін, додав посадовець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...