• Головна
  • Річниця звільнення Зміїного та збір на засіб помсти: у Дніпрі погасили нову марку
14:31, 30 червня 2023 р.

Річниця звільнення Зміїного та збір на засіб помсти: у Дніпрі погасили нову марку

Річниця звільнення Зміїного та збір на засіб помсти: у Дніпрі погасили нову марку

Сьогодні в Дніпрі погасили марку "Головне управління розвідки Міністерства оборони України". Вона є продовженням серії "Слава Силам Оборони і безпеки України, розпочатої в травні. Поштові марки містять благодійну складову.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

Вартість однієї марки - 30 грн, а 7 грн з кожної підуть на озброєння. Допомога нашим захисникам буде відраховуватись на придбання засобів помсти, яку відчують на собі орки. А саме - на морський дрон.

Дату введення поштових марок в обіг вибрали особливу й знакову — день звільнення острова Зміїний від російських окупантів. 

"Наше головне управлянні розвідки займали дуже вагому роль у звільнені острова Зміїний. Тому саме в цей день ми випустили в обіг цю марку. Вони працюють в тилу ворога, завдають дуже важливі удари і наближають перемогу", - сказав директор філіалу Дніпропетровської дирекції АТ "Укрпошта" Антон Ізотов.

Також він висловив надію, що з кожним визволенням українських земель від окупантів будуть якісь приємні випуски нових марок.

Кількість марок в аркуші — 5+1 купон. До марки випущено конверт "Перший день", немаркований художній конверт та художню картку. 

Тираж — 1 075 000 примірників. Дніпропетровська область отримала 42 тис. примірників. Їх можна придбати у всіх відділеннях Укрпошти, тим паче зараз на них не спостерігається ажіотажу.

Художник — заслужений художник України Олександр Охапкін.

Випуск здійснено за сприяння Головного управління розвідки Міністерства оборони України. І саме його бійці зображені на марці, конвертах, листівках.

Річниця звільнення Зміїного та збір на засіб помсти: у Дніпрі погасили нову марку, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...