• Головна
  • Повний Супермісяць буде видно в Україні: коли настане та надасть потужну енергію
13:00, 30 червня 2023 р.

Повний Супермісяць буде видно в Україні: коли настане та надасть потужну енергію

Повний Супермісяць буде видно в Україні: коли настане та надасть потужну енергію

Україна, як і решта світу, готується прийняти перший повний Супермісяць року, який відбудеться 2 та 3 липня. Такий феномен спостерігається не так часто, тож варто використати цю нагоду: насолодитися неймовірною красою, транформувати прилив енегії у правильне русло та обов'язкого загадати бажання.

Про це повідомляє сайт 056.

Що являє собою повний Супермісяць

Супермісяць - це явище, коли Місяць з'являється на небосхилі в той час, коли він знаходиться на своїй найближчій відстані до Землі у своїй орбіті. Це створює враження, що Місяць виглядає більшим і яскравішим, ніж звичайно.

Причиною цього є ефект оптичного збільшення, коли Місяць знаходиться ближче до горизонту. Під час повні єдиний природний супутник нашої планети стає на 7% більшим і на 16% яскравішим.

Індіанські назви для повних місяців були опубліковані в «Мейнському фермерському альманаху» ще в 1930-х роках, і кожна з них має значення для пори року. На початку літа у самців з'являються роги, тому перший липневий повний місяць називається Оленячим Місяцем. Відповідно до альманаху, Супермісяць Бака або Оленячий Місяць досягне свого піку освітлення у понеділок, 3 липня о 14:39 за київським часом. Видно його буде вночі.

Як краще спостерігати

Для спостереження за Супермісяцем необхідно знаходитися на відкритій території, де немає завеликої кількості світла. Основні рекомендації для успішного спостереження Супермісяця включають наступне:

  • Визначте місце спостереження. Оберіть місце, де немає перешкод, таких як високі будівлі або дерева, що перекривають видимість на східний або західний горизонт.
  • Слідкуйте за прогнозом погоди. Перед спостереженням переконайтеся, що погода буде ясною і без хмар. Хмари можуть перешкоджати видимості Місяця і знизити яскравість явища.
  • Використовуйте оптичні засоби. Щоб ще більше насолодитися деталями Супермісяця, можна скористатися біноклем або телескопом. Вони допоможуть вам побачити контури кратерів та інших рельєфних особливостей Місяця.
  • Спостерігайте в безпечності. Не забувайте, що Супермісяць спостерігається вночі, тому важливо вибрати безпечне місце для спостереження. Уникайте темних і небезпечних місць, де може бути незручно або небезпечно рухатися.

Вплив на людину: як йому віддатись правильно

Супермісяць у знаку Козерога. Повня може погано впливати на психічне здоров'я та самопочуття. За декілька днів до повного Місяця, у день повні та кілька днів після люди можуть відчувати: злість, агресію, роздратованість, апатію, слабкість, тривогу, зміну настрою.

В цей час потрібно контролювати свої емоції, адже повня робить людей надто збудженими та імпульсивними. Повний місяць створює особливу атмосферу, наповнену потужною енергією. Тому краще перенаправити її у позитивне русло.

Повний Супермісяць, як і інші природні явища, має вплив на людей:

1. Емоційний стан. Для багатьох людей спостереження за повним Супермісяцем є захоплюючим та емоційно зарядженим досвідом. Величність та краса Місяця, коли він з'являється на небосхилі, можуть викликати почуття захоплення, спокою і особливого зв'язку з природою.

2. Вплив на творчість. Деякі люди відчувають збільшену творчу енергію під час Супермісяця. Відтінки світла, які випромінює Місяць, можуть надихати художників, письменників та інших творчих людей, спонукаючи їх до створення нових творів.

Цей час відмінно підійде для медитації та мрій, для побудови планів і спокійного проведення часу з близькими.

Астрологи рекомендують провести генеральне прибирання, тому що разом із викинутим сміттям йде негативна енергія, якою в цей час накопичується надлишок. Натомість прийде позитивна, і вдома буде приємна атмосфера, яка б сприяла будь-яким починанням.

Також супермісяць — сприятливий для того, щоб пробачити. Зокрема, це допомагає позбутися негативної енергії та мобілізувати життєві ресурси, тому не варто упускати таку хорошу можливість.

Що не можна робити в супермісяць

Фахівці застерігають, під час Супермісяця в жодному разі не можна робити кардинальних змін в житті.

Також астрологи не радять: з'ясовувати стосунки, брати гроші в борг, давати гроші в борг, робити великі покупки, укладати угоди, відвідувати нотаріуса та інші державні інстанції, укладати шлюб, робити пропозицію руки та серця, планувати далекі поїздки, робити планові хірургічні операції, лікувати зуби.

Як загадувати бажання

Супермісяць є епіцентром місячної енергії, тому відмінно підходить для загадування бажань. Бажання потрібно сформулювати в теперішньому часі, але врахуйте – воно повинно бути одне. Про нього можна думати дивлячись на нього, або загадати, здійснивши більш серйозні ритуали.

Ритуал з водою. Візьміть склянку з чистою водою, найкраще джерельної. Сформулюйте чітко ваше бажання, а потім надиктуйте його воді. Потім залиште ємність з водою під прямим місячним світлом на підвіконні. Якщо його не буде, то нестрашно – уявляйте, як Місячна енергія наповнює воду своїм сяйвом. Вранці випийте цю воду та уявляйте, як ваше бажання стало реальністю.

Ритуал з деревом. Виберіть в лісі або парку дерево – воно повинно бути хорошим, здоровим і не старим. Уникайте дерева зі звивистими гілками. Найкраще вибирати те, яке цвіте. Принесіть до дерева стрічки золотистого, білого, сріблястого або блакитного кольору. Розкажіть дереву своє бажання при світлі місяця і зав'яжіть на ньому стрічки. Подякуйте природі і йдіть додому, не обертаючись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Супермісяць
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...