• Головна
  • Зараз ― наступ, наш час. Ми штурмуємо і просуваємось ― аеророзвідник Роман
15:00, 29 червня 2023 р.

Зараз ― наступ, наш час. Ми штурмуємо і просуваємось ― аеророзвідник Роман

Зараз  ― наступ, наш час. Ми штурмуємо і просуваємось ― аеророзвідник Роман

Після повномасштабного вторгнення терористичної росії Роман, у цивільному житті ― барбер та електромонтажник, став до лав українського війська.

Редакція продовжує розповідати про Героїв України. 

Нині він служить в аеромобільному батальйоні 80 бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України та коригує дії розвідників з повітря.

Буває, що «мавік» після впливу ворожих засобів РЕБ переходить, як каже Роман, у режим «п’яного дядька». Тоді аеророзвідник з цигаркою в зубах вмикає усю свою концентрацію та кмітливість і, зрештою, повертає контроль над безпілотником.  

Та іноді доводиться проводити розвідку на землі ― у місцях, куди Романові «пташки» не долітають.

«Задача була – зайти на 3 кілометри в червону зону на 3 доби. Ми йшли з друзями з інших бригад: саперами та розвідниками. [...] Ми перебували далеко від наших хлопців. У разі чого – підтримки не було б. Я покладався на себе і на Бога. Ми йшли тихо, на дистанції та чули розмови росіян», ― згадує Роман свій перший рейд у ворожий тил.

Незадовго у тому ж місці дві групи наших розвідників зазнали  втрат. Та попри високі ризики, місія, в якій брав участь Роман, завершилась успіхом ― разом з побратимами вони виконали розвідувальне завдання і цілими повернулась на свої позиції.

Під час розвідувально-штурмових виходів група аеророзвідників Романа також  здійснює підтримку з повітря.

«Якщо є місця, куди хлопці не можуть дістати, ми робимо скиди з гранат. Потрапляємо. Усе чітко! Воно димить-пищить-верещить, і хлопці далі просуваються. Коли я це бачу на великому екрані, то відчуваю ту саму ейфорію, що й під час сексу!», – з усмішкою розповідає Роман і додає, що після успішного прикриття побратимів та знищення противника його переповнює бажання з’їсти червоного борщу зі сметаною та салом.

Роман констатує, що  нині противник забився в оборону.

«Зараз – наступ, наш час. Ми штурмуємо і просуваємось», – описує ситуацію завзятий аеророзвідник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...