• Головна
  • У Дніпрі можна отримати кімнату у гуртожитку: хто має право
09:30, 29 червня 2023 р.

У Дніпрі можна отримати кімнату у гуртожитку: хто має право

У Дніпрі можна отримати кімнату у гуртожитку: хто має право

У Дніпрі при міській раді працює комісія з питань надання житлової площі в гуртожитках комунальної власності. За наявності вільних кімнат комісія розподіляє їх між тими, хто цього потребує і має право на таке житло.

Про це повідомляє редакція 056. 

Серед важливого – житлова площа в гуртожитку не надається особам, які забезпечені іншим житлом на праві власності у тому самому населеному пункті, де розташований гуртожиток.

«Комісія розглядає питання надання кімнат у гуртожитках особам, які потребують житла, не маючи його у Дніпрі на праві користування. А ще комісія ухвалює рішення про надання мешканцям гуртожитків ордера, аби вони могли приватизувати займані ними кімнати. Для цього особа повинна надати певний пакет документів. Маючи ордер, можна скористатися правом на приватизацію житла», – розповіла заступниця директора департаменту-начальниця управління представництва та захисту інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції департаменту правового забезпечення міської ради Наталія Дика.

Вона також додала: «У Дніпрі близько 100 гуртожитків комунальної власності, де можна отримати житло за наявності вільних кімнат. З 2019 року 108 осіб отримали кімнати у гуртожитках, серед них 18, які брали участь у бойових діях, та 9 дітей-сиріт. Щодо отримання кімнати у гуртожитку необхідно звертатися до Дніпровської міської ради».

Для отримання більш детальної інформації щодо надання кімнат у гуртожитках можна звертатися до департаменту житлового господарства міської ради: (056) 745 10 49.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...