• Головна
  • Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти"
09:15, 24 червня 2023 р.

Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти"

Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти"

Розпочалася чотириста вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Вночі, противник завдав чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Своїми ракетами вони обстріляли Київ, Дніпро Харків. Є загиблі та поранені.

Про це повідомляє сайт 056.

Починаючи з опівночі, в Україні лунала повітряна тривога. І вже близько третьої години ночі жителі Дніпра, Харкова, Кропивницького, Миколаєва та Києва чули вибухи. За інформацією від Генштабу, протягом минулої доби ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Дніпропетровщина

Над областю Повітряні Сили збили над областю 9 ракет і 3 безпілотники. Але є влучання. У Дніпрі поранення отримали 8 осіб, з них - 2 дитини, хлопчики 2013р.н. та 2019р.н. Медики надали усю необхідну допомогу. До лікарень забрали чотирьох постраждалих. Ще один чоловік та двоє дітей будуть лікуватися амбулаторно.

Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти", фото-1

Виникла пожежа на площі 25кв. м. Знищено 4 приватних житлових будинка, 3 легкових автомобіля, пошкоджено 25 приватних житлових будинків, 5 господарських споруд, газопровід, 15 легкових автомобілів. Рятувальники працюють на місці події. Ще одне влучення прийшлося по обʼєкту інфраструктури. Наслідки зʼясовуються.

Також вибухи пролунали у Кривому Розі Дніпропетровської області на тлі повітряної тривоги.

Київ

У Соломʼянському районі уламки ракети влучили в верхні поверхи 24-типоверхівки. Задимлення на верхніх поверхах. Одній постраждалій медики надали допомогу на місці, ще одного - госпіталізували. Пожежі в будинку немає. Рятувальні служби працюють на місці.

Виникла пожежа на 16-му поверсі. На 17-му є пошкодження. Екстрені служби прямують на місце.

Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти", фото-2

Троє людей станом на зараз загинуло, 8 - травмовано. 24 особи врятували співробітники ДСНС. Пошуково-рятувальні роботи в будинку тривають. Станом на 8:45 за медичною допомогою звернулося 14 осіб

Також постраждало щонайменше 40 автомобілів припаркованих біля будинку. Саму пожежу локалізували близько сьомої години ранку.

Кропивницький

Працювали сили ППО. Уламками збитих ракет в Кропивницькому пошкоджено кілька домоволодінь та авто.

Обійшлося без загиблих та травмованих. Працюють служби ДСНС. Пошкоджені будинки обстежить спеціальна комісія. В разі необхідності, людям запропонують тимчасове житло.

Харків

Минулої ночі ворог завдав удари ракетами С-300 по Харкову. Одна ракета влучила в землю в промисловій зоні Холодногірського району, пошкоджено 10 легкових автомобілів. Друга - в землю в Слобідському районі. Пошкоджена газова труба, вибиті вікна сусідньої будівлі, сталася пожежа. Попередньо, без постраждалих.

Ворог атакував міста України: у Києві – загиблі, у Харкові та Дніпрі – "прильоти", фото-8

Миколаїв

Вночі, 24 червня, близько 03:00, на Миколаївщині, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» збито дві російські крилаті ракети типу Х-101/555.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...