• Головна
  • У Дніпрі невідкладно посилять контроль за обігом риби та морепродуктів на ринках
16:00, 22 червня 2023 р.

У Дніпрі невідкладно посилять контроль за обігом риби та морепродуктів на ринках

У Дніпрі невідкладно посилять контроль за обігом риби та морепродуктів на ринках

У Дніпрі посилять контроль за обігом риби та морепродуктів на агропродовольчих ринках міста. Також планують закупити універсальні пневмокаркасні намети. Зробити це все мають невідкладно.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на протокол №41 міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Таке завдання було висунуто після розгляду інформації Дніпровського міського управління ГУ Держпродспоживслужби. З метою недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь серед населення міста.

Комісія буде проводити обстеження на агропродовольчих ринках Дніпра на наявність риби та морепродуктів отриманих з Дніпропетровської, Одеської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

"Ураховуючи досвід наслідків ліквідації надзвичайних ситуацій на території міста Дніпра, зокрема тих, які виникають внаслідок ракетних ударів по житловим будинкам, об'єктам інфраструктури, підприємствам, установам, закладам тощо, з метою забезпечення належних умов тимчасового розміщення постраждалих, а також органів управління ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, комісія вирішила департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР провести закупівлю універсальних пневмокаркасних наметів", - йдеться в тексті протоколу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #риба Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...