• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: цікаві пропозиції червня
14:00, 17 червня 2023 р.

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: цікаві пропозиції червня

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: цікаві пропозиції червня

Супермаркети Дніпра щотижня оновлюють акційні пропозиції. Цього разу на вас чекають хороші знижки морозиво, шоколад, печиво, пряники, ковбасні вироби, консерви, а також на напої.

Сайт 056 склав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 21 червня діють наступні знижки: -46% на морозиво, каву смажену в зернах; -43% на ковбасу Губернську; -40% на м'ясні консерви; -34% на мінеральну воду; -33% на біфідойогурт; -29% на вермішель швидкого приготування; -27% на масло солодковершкове, олію соняшникову; -24% на огірки мариновані; -22% на сардини консервовані; -21% на крабові палички, вафлі.

Варус

До 21 червня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки за програмою "Разномаїжжя щодня". В рамках акції: -50% на сирники; -40% на сир Гуада; морозиво, жувальні цукерки, пряники заварні; -39% на шоколадні батончики, чай, йогурт питний; -36% на ковбасу сиров'ялену; -35% на хамон; -34% на сметану; -32% на арахіс; -30% на оливкову олію, майонез, томатну пасту, готовий сніданок; -25% на масло солодковершкове, стейк сьомги заморожений; -20% на крупу гречану.

Сільпо

До 21 червня в Сільпо активна програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -49% на морозиво;-46% на арахіс в хрусткій оболонці; -43% на сухарики; -41% на суміш фруктову з полуницею; -39% на ковбасу варену, чай в пакетиках; -38% на каву розчину;-35% на сир Брі; -25% на нектарин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо #Варус Дніпро #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...