• Головна
  • Зареєструвати вживане авто віднині можна і через ЦНАП: де запустили послугу
10:30, 14 червня 2023 р.

Зареєструвати вживане авто віднині можна і через ЦНАП: де запустили послугу

Зареєструвати вживане авто віднині можна і через ЦНАП: де запустили послугу

У ЦНАПах Кам’янського та Кривого Рогу послуг стало більше. Віднині у них доступна реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку вживаного авто. Зробити це можна за один візит. Головне – мати при собі необхідний пакет документів.

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА, передає редакція 056. 

Заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний розповів, що у двох центрах надання адмінпослуг регіону відтепер доступна послуга з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку вживаного авто. Її запустили у Кам’янському і Кривому Розі. Для цього органи місцевого самоврядування та Сервісні центри МВС підписали угоди. Співробітники ЦНАПів пройшли спеціальне навчання. Все задля якісного обслуговування та зручності відвідувачів. 

Аби скористатися послугою, при собі треба мати пакет документів. У ньому повинен бути висновок про експертне дослідження авто. Адже у ЦНАПах огляд транспортного засобу не проводять.

За наявності усіх необхідних паперів, зареєструвати, перереєструвати або ж зняття з обліку вживане авто можна за один візит. Плануючи його, врахуйте, що адміністратори центрів надання адмінпослуг працюють у єдиній із Сервісними центрами МВС електронній базі. А тому у дні, коли ті зачинені для відвідувачів, скористатися послугою у ЦНАПах неможливо. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...