• Головна
  • Камери, "тривожні" кнопки, воєнізована охорона та система перевірки пасажирів: де "Укрзалізниця" забезпечила безпеку
11:00, 12 червня 2023 р.

Камери, "тривожні" кнопки, воєнізована охорона та система перевірки пасажирів: де "Укрзалізниця" забезпечила безпеку

Камери, "тривожні" кнопки, воєнізована охорона та система перевірки пасажирів: де "Укрзалізниця" забезпечила безпеку

"Укрзалізниця" в міру можливості забезпечує пасажирам безпеку - подекуди залучена воєнізована охорона, обладнана система перевірки на трьох вокзалах. Також деякі вагони мають камери та "тривожні" кнопки.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на УНН.

Для пасажира безпека починається на вході у вокзальний комплекс, де знаходяться наряди відомчої воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця». На найбільших вокзалах країни - Київ, Дніпро, Харків з минулого року запроваджено систему перевірки пасажирів на безпеку за допомогою сучасного оглядового обладнання — рентгено-телевізійних інтроскопів та стаціонарних металодетекторів.

Також варто зауважити, що усі нові та модернізовані вагони Укрзалізниці - а це близько 15% вагонів у активному використанні - наразі обов’язково оснащені камерами відеоспостереження та кнопками виклику провідника», - ідеться у відповіді на запит.

Повідомляється, що пасажири окремих пасажирських напрямків, зокрема, «Інтерсіті» сполученням Київ-Краматорськ, можуть бачити працівників відомчої воєнізованої охорони на всій протяжності маршруту, адже вони здійснюють його супроводження у прямому та зворотному напрямку.

«Надалі планується масштабувати функцію супроводження пасажирських поїздів на тих напрямках руху, які потребують додаткової безпекової уваги», - зазначається у відповіді на запит.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Укрзалізниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...