• Головна
  • Samsung визнала проблеми з камерою: яких смартфонів це стосується
13:30, 5 червня 2023 р.

Samsung визнала проблеми з камерою: яких смартфонів це стосується

Samsung визнала проблеми з камерою: яких смартфонів це стосується

Samsung визнала проблему з камерою у деяких смартфонів лінійки Galaxy. Вона полягає в непередбачуваному розмитті на знімках.

Про це повідомляє сайт 056 на wccftech.com.

Та через велику кількість скарг представники Проблема в роботі камер смартфонів Galaxy S23 і S23+, які в Україні коштують від 30 до 50 тис. грн залежно від об'єму пам'яті. Недолік виявився відразу після виходу, в березні 2023 року.

Користувачі поскаржилися, що при зйомці в лівій частині фотографій, знятих в ландшафтному режимі, з'являється розмита і нечітка область. "Розмиття" особливо помітно при зніманні документів і тексту.

У своєму дописі виробник пояснив, що це тому, що задня ширококутна камера на S23 та S23 Plus має яскраву діафрагму для більшої ефективності в темряві. Однак за певних налаштувань фокусування ця властивість також може зробити фон фотографій трохи розмитим.

В Samsung довго відмовчувалася, але кількість скарг стало критичним. І представники компанії заявили, що знають про проблему та вирішать її в майбутньому за допомогою оновлення.

В якості тимчасового заходу в Samsung запропонували користувачам знімати об'єкти на відстані не менше 30 см. Також можна спробувати переробити знімок, тримаючи смартфон вертикально, а не горизонтально або по діагоналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...